TAMANU ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE Pogledaj veće

TAMANU ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE


Novo

Tamanu ulje dobija se ceđenjem orašastih plodova tropskog drveta pod nazivom Tamanu orah iz porodice Calophyllaceae. Odlikuje ga žuto-zelena boja i jak, orašast miris.

Više informacija

1.290,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Tamanu ulje dobija se ceđenjem orašastih plodova tropskog drveta pod nazivom Tamanu orah iz porodice Calophyllaceae. Odlikuje ga žuto-zelena boja i jak, orašast miris.

Od davnina se u Aziji i Africi Tamanu ulje koristilo za raznorazne probleme. Veruje se da pomaže u nezi kože, kose, rana, ali i kod vaginalnih problema. Baš zbog širokog polja primene ovog ulja, naučnici su odlučili da neke od ovih dejstava ispitaju i dokažu njegovu učinkovitost.

1. REŠITE SE AKNI

Zbog spekulacija i primene ovog ulja u različitim kulturama, naučnici su odlučili da ispitaju učinkovitost ulja Tamanu na suzbijanje pojave akni. Došli su do zaključka da Tamanu ulje poseduje snažna antibakterijska i antiinflamatorna dejstva, zbog čega ubija štetne bakterije koje izazivaju pojavu akni i smanjuju njihovo stvaranje.

2. OŽILJCI OD AKNI

Ukoliko imate probleme sa ožiljcima prouzrokovanim aknama, Tamanu je pravo rešenje za Vas. Još jedna studija dokazala je da ovo ulje podstiče stvaranje kolagena, što dovodi do obnavljanja kože i zarastanja rana. Takođe, može se pohvaliti svojim antioksidativnim dejstvom koje predstavlja još jedan plus u borbi protiv ožiljaka.

3. REŠITE SE ATLETSKOG STOPALA

Noge Vam se znoje, ne možete da se rešite gljivica, a sada i atletsko stopalo?! Ne brinite, Tamanu ulje ima rešenje i za ovu vrstu problema. Zbog svog antigljivičnog dejstva, redovnom upotrebom ovog ulja možete se rešiti gljivica.

3. TAMANU ULJE PROTIV BORA

Čini Vam se da se na Vašem licu u poslednje vreme pojavljuje sve više bora, koža Vam izgleda umorno i iscrpljeno? Na pravom ste mestu! Tamanu ulje je bogato masnim kiselinama koje održavaju vlažnost kože i hrane je, baš zbog toga ovo ulje je čest sastojak u kremama protiv bora.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

12 sličnih proizvoda u istoj kategoriji