Smanjena cena! TAMANU ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE Pogledaj veće

TAMANU ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Tamanu ulje dobija se ceđenjem orašastih plodova tropskog drveta pod nazivom Tamanu orah iz porodice Calophyllaceae. Odlikuje ga žuto-zelena boja i jak, orašast miris.

Više informacija

1.032,00 rsd sa PDV20%

1.290,00 rsd sa PDV20%

-20%

*HAPPY NEW YEAR 2024*
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Tamanu ulje dobija se ceđenjem orašastih plodova tropskog drveta pod nazivom Tamanu orah iz porodice Calophyllaceae. Odlikuje ga žuto-zelena boja i jak, orašast miris.

Od davnina se u Aziji i Africi Tamanu ulje koristilo za raznorazne probleme. Veruje se da pomaže u nezi kože, kose, rana, ali i kod vaginalnih problema. Baš zbog širokog polja primene ovog ulja, naučnici su odlučili da neke od ovih dejstava ispitaju i dokažu njegovu učinkovitost.

1. REŠITE SE AKNI

Zbog spekulacija i primene ovog ulja u različitim kulturama, naučnici su odlučili da ispitaju učinkovitost ulja Tamanu na suzbijanje pojave akni. Došli su do zaključka da Tamanu ulje poseduje snažna antibakterijska i antiinflamatorna dejstva, zbog čega ubija štetne bakterije koje izazivaju pojavu akni i smanjuju njihovo stvaranje.

2. OŽILJCI OD AKNI

Ukoliko imate probleme sa ožiljcima prouzrokovanim aknama, Tamanu je pravo rešenje za Vas. Još jedna studija dokazala je da ovo ulje podstiče stvaranje kolagena, što dovodi do obnavljanja kože i zarastanja rana. Takođe, može se pohvaliti svojim antioksidativnim dejstvom koje predstavlja još jedan plus u borbi protiv ožiljaka.

3. REŠITE SE ATLETSKOG STOPALA

Noge Vam se znoje, ne možete da se rešite gljivica, a sada i atletsko stopalo?! Ne brinite, Tamanu ulje ima rešenje i za ovu vrstu problema. Zbog svog antigljivičnog dejstva, redovnom upotrebom ovog ulja možete se rešiti gljivica.

3. TAMANU ULJE PROTIV BORA

Čini Vam se da se na Vašem licu u poslednje vreme pojavljuje sve više bora, koža Vam izgleda umorno i iscrpljeno? Na pravom ste mestu! Tamanu ulje je bogato masnim kiselinama koje održavaju vlažnost kože i hrane je, baš zbog toga ovo ulje je čest sastojak u kremama protiv bora.

12 sličnih proizvoda u istoj kategoriji