Smanjena cena! MORINGA ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE Pogledaj veće

MORINGA ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Biljno ulje Moringe dobija se iz semena drveta pod nazivom Moringa oleifera koje potiče sa Himalaja. Ovo je malo drvo koje je toliko čudotvorno, da se gotovo svaki deo njega (list, cvet, stablo, seme, koren) može koristiti u razne svrhe, zbog čega se ponekad naziva "čudotvornim stablom".

Više informacija

1.253,00 rsd sa PDV20%

1.790,00 rsd sa PDV20%

-30%

*FEBRUAR LAST MINUTE* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Biljno ulje Moringe dobija se iz semena drveta pod nazivom Moringa oleifera koje potiče sa Himalaja. Ovo je malo drvo koje je toliko čudotvorno, da se gotovo svaki deo njega (list, cvet, stablo, seme, koren) može koristiti u razne svrhe, zbog čega se ponekad naziva "čudotvornim stablom". Seme Moringe ima visoku nutritivnu vrednost, zbog čega je pored ostalog važan sastojak pojedinih preparata za kosu i kožu.

Zbog toga što se ovo ulje smatra čudotvornim uljem, Moringa je svoje mesto pronašla i u širokoj samostalnoj, ali i industrijskoj upotrebi. Ovo ulje se može koristiti za kuvanje, za čišćenje masne kože i hidrataciju iste, kao antiseptik i snažan saveznik u borbi protiv povećanog holesterola.

1. ULJE MORINGE ZA KUVANJE

Ulje Moringe bogato je proteinima i zdravom masnoćom, zbog čega će pored ukusa poboljšati i nutritivnu vrednost Vaših jela. Zbog svoje pristupačnosti, a odličnih efekata koje pruža, ulje Moringe polako, ali sigurno zamenjuje skuplja ulja u nekim područjima.

2. ČIŠĆENJE I HIDRATACIJA KOŽE I KOSE

Zbog visokog sadržaja oleinske kiseline, ulje Moringe je delotvorno kada je u pitanju hidratacija lica i kose. Ulje se može koristiti lokalno i pružiće Vam sjajne efekte.

3. SMANJITE HOLESTEROL

Ovo ulje sadrži sterole koji utiču na snižavanje "nezdravog holesterola" koji može narušiti kvalitet Vašeg života.

4. MASNA KOŽA I ULJE MORINGE

Zbog svoj antioksidativnog i protivupalnog dejstva, ulje Moringe u mnogome može uticati na regulaciju sebuma na licu. Bilo da se pije ili lokalno nanosi na lice, ovo ulje ima sjajne efekte na sužavanje pora i lučenja sebuma.

12 sličnih proizvoda u istoj kategoriji