Smanjena cena! MAKADAMIJA ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE Pogledaj veće

MAKADAMIJA ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Ulje makadamije se smatra jednim od najsavršenijih i najkompletnijih ulja, sa mnogostrukom primenom kako u zdravstvene tako i u kozmetičke svrhe. Zlatno-žute je boje i ima blagu orašastu aromu. Jedan od razloga zbog kojih je ulje makadamije posebno cenjeno u kozmetici, je činjenica da ovo ulje sadrži najviše nezasićenih masnih kiselina, u odnosu na sva ostala ulja - čak 80%.

Više informacija

712,00 rsd sa PDV20%

890,00 rsd sa PDV20%

-20%

*HAPPY NEW YEAR 2024*
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

OPŠTE KARAKTERISTIKE:

Ulje makadamije se smatra jednim od najsavršenijih i najkompletnijih ulja, sa mnogostrukom primenom kako u zdravstvene tako i u kozmetičke svrhe. Zlatno-žute je boje i ima blagu orašastu aromu. Jedan od razloga zbog kojih je ulje makadamije posebno cenjeno u kozmetici,  je činjenica da ovo ulje sadrži najviše nezasićenih masnih kiselina,  u odnosu na sva ostala ulja - čak 80%.

U njegov sastav ulaze takođe i vitamini A i E i supstanca skvalen. Jedna od osobina makadamija ulja je i da  podstiče sintezu vitamina D, tako da se ovo ulje može primenjivati i kao prirodna zaštita od štetnog UV zračenja. Kako sadrži visok nivo magnezijuma, ono  pozitivno utiče i na zdravlje kostiju, tkiva i ćelija.

DEJSTVO:

  • Koža: Ulje makadamije idealno je za negu zrele kože i smanjenje bora. Takođe, primenjuje se i za tretiranje osetljive i oštećene kože, npr. posle izlaganja suncu i solarijumu.Poznato je i  njegovo dejstvo u prevenciji nastajanja strija. Ovo ulje nije viskozno (poput maslinovog ulja),  već se brzo apsorbuje u kožu, ne ostavljajući masni sloj, pa je često sastavni deo mešavina koje se koriste u kozmetičke svrhe.
  • Kosa: Odlične rezultate, ulje makadamije pokazuje u nezi suve i ispucale kose kao i u nezi temena.  Zato je nezaobilazan sastojak šampona, pakovanja i maski za kosu. Apsorbuje se veoma brzo nakon nanošenja i ne masti kosu i kožu glave.Već posle prve primene možete dobiti rezultate - sjajnu, zdravu I svilenkastu kosu.Veoma je efikasno u  zaštiti pri peglanju i feniranju kose jer je štiti od isušivanja, a ne masti. Ulje makadamije sadrži priprodnu UV zaštitu, pa efikasno prečava štetan uticaj sunčevog zračenja na kosu, zaustavlja krzanje i pucanje krajeva. Takođe ono produžava vek trajanja boje kod farbane kose i sprečava da kosa izbledi.

UPOTREBA: U novije vreme, sve  više kozmetičkih preparat sadrži ovo savršeno ulje. Na bazi ulja makadamije, izrađuju se mnogobrojen kreme i losioni za negu kože lica i tela, kao i preparati za zaštitu i regeneraciju kose.

12 sličnih proizvoda u istoj kategoriji