Smanjena cena! AVOKADO ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE Pogledaj veće

AVOKADO ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Biljno ulje Avokada dobija se procesom ekstrahovanja pulpe avokada, koji je plod Persea americane koja potiče iz Meksika. Ovo ulje odlikuje žuta boja i odustvo mirisa.

Više informacija

623,00 rsd sa PDV20%

890,00 rsd sa PDV20%

-30%

*FEBRUAR LAST MINUTE* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Biljno ulje Avokada dobija se procesom ekstrahovanja pulpe avokada, koji je plod Persea americane koja potiče iz Meksika. Ovo ulje odlikuje žuta boja i odustvo mirisa.

Ukoliko ste imali prilike da probate avokado, svesni ste koliko je drugačiji od ostalog voća. Primetili ste da je često uvršćen u sastojke zdravih jela i sigurno ste se zapitali zašto. Avokado je bogat zdravim mastima i baš iz tog razloga treba obratiti posebnu pažnju i na njegovo ulje. Ulje avokada ima razne pozitivne efekte na naše zdravlje, negu kože i kose i sve to jer je snažan antioksidans i vlasnik zdravih masti.

S obzirom na bogat sadržaj ulja Avokada, njegova primena je višestruka. U nastavku ćemo Vam dati neke od ideja za maksimalan užitak u izabranom ulju.

1. NEGA KOŽE UZ POMOĆ ULJA AVOKADA

U sastavu ovog ulja nalaze se hranljive materije i vitamini A i E, koji su zaduženi za osnaživanje kožne membrane. Sprovedeno je istraživanje u kome su korisnici koji pate od Psorijaze koristili kremu koja sadrži ulje avokada. Rezultati su pokazali učinkovitost kreme nakon 12 nedelja učestalog korišćenja. Takodje, ukoliko imate suvu, dehidriranu kožu ili rane koje sporo zarastaju, ova krema može biti odličan saveznik.

Napomena: nanošenje ulja avokada u nerazblaženom obliku se ne preporučuje!

2. REŠITE SE AKNI

Primenom ulja avokada možete sprečiti nastanak bubuljica tako što ćete ga naneti na lice i ostaviti da odstoji nekoliko minuta, nakon čega ćete ga isprati toplom vodom. On će Vaše lice ostaviti hidriranim, ukloniće crvenilo, dok će sa druge strane smanjiti lučenje sebuma.

3. SMANJITE POJAVU PERUTI

Nanošenjem ulja avokada na teme pomoći će u borbi protiv peruti i sprečiće njegov nastanak.

12 sličnih proizvoda u istoj kategoriji