Sortiraj po
  • Novo
    200,00 rsd
    (0 Reviews)

    Karbomer 940 je polivinil karboksi polimer, koji se koristi za povećanje kvaliteta viskoziteta, kao sredstvo za želiranje ili sredstvo za...
    Na stanju
  • Novo
    500,00 rsd
    (0 Reviews)

    Carbopol® Ultrez 10 polimer je beli prah, umrežena poliakrilna kiselina koja se polimerizuje u toksikološki poželjnom sistemu korastvarača. Njegova...
    Na stanju
  • Novo
    375,00 rsd
    (0 Reviews)

    SLSA - Natrijum lauril sulfoacetat je surfaktant pogodan za kožu i za kosu. Njegova svojstva čišćenja su blaga, ali efikasno obezbeđuju penu...
    Na stanju
  • 400,00 rsd
    (0 Reviews)

    Kaprilni truglicerid poznat je po tome što se nalazi u većini kozmetičkih proizvoda. Dobija se kombinacijom kokosovog ulja i glicerina. Sadrži...
    Na stanju
  • 120,00 rsd
    (0 Reviews)

    Natrijum lauret sulfat je supstanca koja se koristi u svrhu održanja stabilnosti pene i očuvanja kože bez iritacije. Najčešće se koristi za...
    Na stanju
  • 250,00 rsd
    (0 Reviews)

    Izopropil miristat je emolijens koji se koristi u kozmetičkim i farmaceutskim preparatima za lokalnu upotrebu gde je poželjna apsorpcija kože....
    Na stanju
  • 500,00 rsd
    (0 Reviews)

    Koemulgator i solubilizator za aktivne substance i mirise u gelovima, šamponima, losionima i slično.
    Na stanju
  • 200,00 rsd
    (0 Reviews)

    Na stanju
  • 200,00 rsd
    (0 Reviews)

    Za upotrebu u kozmetici
    Na stanju
  • 200,00 rsd
    (0 Reviews)

    Na stanju
  • 150,00 rsd
    (0 Reviews)

    Na stanju
  • 300,00 rsd
    (0 Reviews)

    Dosta ljudi širom sveta muči muku sa suvom kožom, bilo da je hladno vreme ili tokom cele godine - suva i ispucala koža umeju zadati dosta muka....
    Na stanju
  • 375,00 rsd
    (0 Reviews)

    Natrijum-kokoil-isetionat  ili SCI je nežno površinski aktivno sredstvo koje se dobija iz kokosa. Može se koristiti u raznim kozmetičkim...
    Na stanju
  • 350,00 rsd
    (0 Reviews)

    Olivem je prirodni emulgator koji se dobija od maslinovog ulja. Njegova uloge je povezivanje molekula ulja i vode, zbog čega se koristi za izradu...
    Na stanju
  • 200,00 rsd
    (0 Reviews)

    Emulgator biljnog porekla INCI naziv: Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein (and) Glyceryl Stearate (and) Cetearyl Alcohol
    Na stanju
  • 120,00 rsd
    (0 Reviews)

    Surfaktant
    Na stanju
  • 100,00 rsd
    (0 Reviews)

    Surfaktant
    Na stanju
  • 250,00 rsd
    (0 Reviews)

    Uljna komponenta sa dobrim hidrofobnim svojstvima.
    Na stanju
  • 110,00 rsd
    (0 Reviews)

    Gotova podloga za proizvodnju supozitorija
    Na stanju
  • 200,00 rsd
    (0 Reviews)

    Na stanju
  • 250,00 rsd
    (0 Reviews)

    Na stanju
  • 150,00 rsd
    (0 Reviews)

    Emulgator za kreme Inci: Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate
    Na stanju
  • 120,00 rsd
    (0 Reviews)

    Na stanju
  • 250,00 rsd
    (0 Reviews)

    POE 20 Sorbitan stearate NEJONSKI EMULGATOR ZA TEČNE I KREMASTE EMULZIJE
    Na stanju
  • 250,00 rsd
    (0 Reviews)

    Sorbitan monooleate 20 EO Etoksilovani sorbitan estar – solubilizator za vitamine, aktivne sastojke, mirise, ali i humektant i sekundarni...
    Na stanju
  • (0 Reviews)

    Pomoćni regulator viskoziteta i stabilizator pene kod šampona, sprečava nepoželjno geliranje šampona i sličnih proizvoda, emolijent za kozmetičke...
  • (0 Reviews)

    Kozmetičko ulje visoke emolijentnosti, pogodno za sve tipove kozmetičkih emulzija.
  • 120,00 rsd
    (0 Reviews)

    Na stanju
  • 200,00 rsd
    (0 Reviews)

    Na stanju