RUŽA ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE Pogledaj veće

RUŽA ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE


Novo

Ružino ulje dobija se ekstrakcijom različitih vrsta latica ruža. Poreklo nosi iz Francuske, ali se do sada nastanila širom sveta. Iako ružu prepoznajemo po prelepom mirisu i izgledu, po tome što je važan sastojak u parfimerijama, neretko zapostavljamo njene pozitivne strane koje ima po naše zdravlje.

Više informacija

1.790,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Ružino ulje dobija se ekstrakcijom različitih vrsta latica ruža. Poreklo nosi iz Francuske, ali se do sada nastanila širom sveta. Iako ružu prepoznajemo po prelepom mirisu i izgledu, po tome što je važan sastojak u parfimerijama, neretko zapostavljamo njene pozitivne strane koje ima po naše zdravlje.

Odavno su počele različite studije na temu učinkovitosti ružinog ulja po zdravlje ljudi, i do danas su mnoge prednosti rasvetljene. Neke od njih su: ublažavanje menstrualnih tegoba, bolova, smanjenje anksioznosti i stresa kao i antibakterijske i antifungalne moći.

1. UBLAŽAVANJE BOLA

Istraživanje je sprovedeno na deci koja su malo pre toga imala operaciju. Dato im je ulje badema i ruže da mirišu i istraživači su došli do zaključka da su se deci koja su koristila ulje ruže znatno umanjili bolovi. To se događa zato što ruža oslobađa endorfin i na taj način reguliše bol.

2. SMANJENE MENSTRUALNE TEGOBE

U studiji sprovedenoj na ženama koje su u trenutku istraživanja imale manstrualne grčeve, podeljene su u dve grupe kako bi se ispitala učinkovitost ružinog ulja na menstrualne tegobe. Jednoj grupi je stomak bio masiran osnovnim uljem, a drugoj ružinim uljem. Nakon masaže, grupa žena koja je bila masirana ružinim uljem - pohvalila se da ima manje bolova i olakšanje.

3. SMANJEN NIVO ANKSIOZNOSTI I STRESA

U još jednom istraživanju ispitana je učinkovitost ružinog ulja, ali ovoga puta na anksioznost i stres. Naime, ružino ulje je naneto na podlaktice ispitanika koji su bili pod stresom, a zatim im je meren krvni pritisak, brzina disanja, otkucaji srca, gde se došlo do zaključka da ruža zaista deluje umirujuće i rasterećujuće.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

12 sličnih proizvoda u istoj kategoriji