Smanjena cena!
** AKCIJA ** -5% NA SVE + BESPLATNA DOSTAVA > 4990 RSD *PROLEĆNA AKCIJA* -%
KOŠTICE KAJSIJE ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE Pogledaj veće

KAJSIJA ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Ulje koštica kajsije sadrži i esencijalne masne kiseline, poput oleinske i linolne, vitamine A, C, D, E i B kompleksa, kao i veliki broj minerala K, Ca, Fe, Cu, I, Zn. Ovo ulje hidrira i neguje kožu, te usporava proces njenog starenja . 

Više informacija

845,50 rsd sa PDV20%

890,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

KOŠTICE KAJSIJE-ULJE

OPŠTE KARAKTERISTIKE:

Ulje koštica kajsije, najpoznatije je po jednom od svojih glavnih vitamina. Osim njega ovo ulje sadrži i esencijalne masne kiseline, poput oleinske i linolne, vitamine A, C, D, E i B kompleksa, kao i veliki broj minerala K, Ca, Fe, Cu, I, Zn. Ovo ulje hidrira i neguje kožu, te usporava proces njenog starenja . Pomaže sintezu kolagena i elastina, pa poboljšava elastičnost i tonus kože. Daje koži zdrav i mladalački izgled. Korisno je ne samo za kožu, već i za zdravlje noktiju i kose.

DEJSTVO:

  • Koža

Zbog svog specifičnog sastava ulje koštica kajsije se se koriste za hidriranje i negu suve i zrele kože. Pokazalo vrlo efikasno u borbi protiv slobodnih radikala i prevremenog starenja kože. Koža ga lako apsorbuje i ne ostavlja masne tragove. Zbog toga se često koristi i kao ulje za masaže ili ulje za sunčanje. Možete ga koristiti kao osnovu uz druga ulja za aromaterapiju.

  • Kosa

Tretiranje kože glave uljem koštica kajsije može se meriti sa najskupljim tretmanima, a rezultati se vrlo brzo primećuju. Hraneći i negujući kožu glave, ulje koštica kajsije poboljšаva  izgled i strukturu postojeće dlake, dok ujedno podstičete rast nove i zdrаve kose.

UPOTREBA:

Ulje koštica kajsije primjenjuje se čisto ili kao dodatak  losionima, kremama, kupkama, šamponima, sapunima i pilinzima. Neki ga čak smatraju najboljim uljem za negu kose i kože. Odlična je zamena za ulje slatkog badema u slučaju alergije na orašaste plodove.

12 sličnih proizvoda u istoj kategoriji