** AKCIJA ** BESPLATNA DOSTAVA NA CELOM SHOPU UZ PORUČIVANJE OVOG PROIZVODA
JOJOBA ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE Pogledaj veće

JOJOBA ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Glavna karakteristika jojoba ulja je to što je ono po svom sastavu bliže vosku nego uljima. Dok se ulja uglavnom sastoje od masnih kiselina i glicerola, prirodni voskovi su smeše neesterifikovanog ugljovodonika, zbog čega je bez mirisa i teže se kvari od ostalih ulja.

Više informacija

1.290,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Ulje jojobe dobija se iz semena istoimene žbunaste biljke, koja potiče iz Amerike. Odlikuje ga žuta boja koja nema miris.

Ulje jojobe ima nebrojeno mnogo benefita, ali ovoga puta ćemo se fokusirati na negu kože. Upotreba ulja jojobe može pomoći hidrataciji kože, smanjiti bore, negovati ispucale usne, omekšati zanoktice i kutikule, otklanja opekline od sunca i mnoge druge prednosti.

1. SPAS ZA SUVU I ISPUCALU KOŽU

Čest problem kod muškaraca i žena predstavlja suva koža. Neki su u neprestanoj borbi sa perutanjem, zatezanjem kože, ali i čestim menjanjem proizvoda koji obično ne budu od pomoći. Tim stručnjaka preporučuje prirodnu alternativu na bazi ulja jojobe koje kožu zamasti dovoljno da stvori barijeru koju bi koža samostalno proizvela u normalnim uslovima. Preporučuje se nanošenje ulja odmah posle umivanja, kako bi lice upilo potrebne sastojke. Ukoliko se odlučite za dodavanje ulja u hidrantnu kremu koju inače koristite, preporučuje se krema na bazi emolijenata, jer se sa kremama na bazi vode ne meša najbolje.

2. MANIKIR KOD KUĆE

Imate problem sa zanokticama koje "čupkate" ili onima koje se stvaraju same? Ulje jojobe je pravo rešenje za Vas. Potrebno je da ulje umasirate u zanoktice, a višak na ostatak šake. Tako će Vaše zanoktice nestati, a šake ostati meke i hidrirane.

3. SUVE I ISPUCALE USNE

Nerviraju Vas hrapave i ispucale usne prouzrokovane jakim vetrom ili nekim drugim faktorom? Pokušajte da svako veče pred spavanje nanesete ulje jojobe u tankom sloju na svoje usne i probudićete se sa mekim i hidriranim usnama zahvaljujući mnoštvu vitamina i minerala koje poseduje ovo ulje. Ono što je još jedan plus ovog ulja, jeste to što ne ostavlja masan i lepljiv trag, već se brzo upija.

4. ULJE JOJOBE PROTIV EKCEMA

Ukoliko imate problema sa osetljivom kožom sklonom ekcemima, imajte u vidu da ulje jojobe može pomoći u odstranjivanju ovakvih problema. Sve što treba da uradite jeste da utrljate ulje u kožu, a ono će Vam zahvaljujući vitaminu E i jodu umiriti kožu i smanjiti crvenilo i ekcem.

12 sličnih proizvoda u istoj kategoriji