ALEKPHARM I O&3

Alekpharm sa ponosom može da se pohvali na ostvarenoj saradnji sa kompanijom O&3, i distributerom za njihov brend na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore.

Tri života okružena prirodnim uljima i preduzetništvom pružila su kompaniji O&3 najbolje moguće iskustvo, znanje i strast, kako bi se osigurali da ova avantura koja dolazi napreduje i donese preko potrebnu promenu načina na koji industrija lične nege pruža svoje usluge. O&3 Vam pruža narednu generaciju dobavljača prirodnih ulja.

O&3 odlikuje jedinstvena porodična dinamika koja je nastala iz velikog iskustva na tržištu lične nege i prehrambene industrije koja se veoma brzo menja. Ovaj uzbudljivi poduhvat je zasnovan na apsolutnoj strasti u pružanju najfinijih prirodnih sastojaka.

Alekpharm u saradnji sa O&3 Vam može ponuditi butere, hladno ceđenja ulja, etarska ulja, organska ulja, rafinisana ulja, scrubove i voskove.

Ceo asortiman možete pogledati i na njihovom sajtu https://www.oand3.com/

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate dodatnih pitanja.

Vaš Alekpharm


ALEKPHARM I AROCO-AROMA PRAHA

Alekpharm sa ponosom može da se pohvali na ostvarenoj saradnji sa kompanijom Aroco - Aroma Praha, i distributerom za njihov brend na teritoriji Srbije. U saradnji sa Aroco - Aroma Praha, Alekpharm može obezbediti mirise za kozmetičku upotrebu, boje i ekstrakte za prehrambenu i kozmetičku industriju.

AROCO-AROMA proizvodna grupa nastala je kao rezultat kapitalnog zajedničkog poduhvata kompanija AROCO Ltd. i AROMA Praha i vlasništvo je 100% češko. Grupa predstavlja najvećeg proizvođača mirisa i aroma, kao i prehrambenih boja u Češkoj Republici. Naša ponuda se sastoji iz slatkih i ljutih prehrambenih aditiva i boja, aroma i boja za industriju hrane za životinje, aromatičnih supstanci za pecanje i lov, prirodnih ekstrakata, parfemskih kompozicija i sintetičkih mirisa.

Uprava kompanija AROCO i AROMA Praha shvata da je napredak zavisan od kvaliteta proizvoda, zadovoljstva klijenata i zaposlenih, kao i ekoloških aspekata. Zato su doneli odluku da stalno primenjuju principe kvalitetnog upravljanja i sistema zaštite životne sredine, čime će unaprediti kvalitet krajnjeg rezultata, a što će rezultovati zadovoljstvom kako klijenata, tako i zaposlenih. AROCO i AROMA Praha uprava je uvela bitan skup pravila i politika i posvetila je se sistematskom radu na stvaranju neophodnog materijala i ljudskih resursa. Dalje, posvetili su se povremenoj proveri statusa integrisanih sistema i praćenju njihovog stalnog unapređenja.

Ceo asortiman možete pogledati i na njihovom sajtu http://www.aroma.cz/cs

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate dodatnih pitanja.

Vaš Alekpharm