Smanjena cena!
** AKCIJA ** -5% NA SVE + BESPLATNA DOSTAVA > 4990 RSD *PROLEĆNA AKCIJA* -%
NEEM ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE Pogledaj veće

NEEM ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Ulje Neem, poznato i kao ulje Margosa, jeste biljno ulje koje se dobija iz plodova i semena zimzelenog drveta pod nazivom Azadirachta indica, koje potiče sa indijskog potkontinenta, a zbog svoje široke primere je rasprostranjeno i po drugim državama koje poseduju tropsku klimu. Ulje Neem čest je sastojak mnogih lekova.

Više informacija

845,50 rsd sa PDV20%

890,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Ulje Neem, poznato i kao ulje Margosa, jeste biljno ulje koje se dobija iz plodova i semena zimzelenog drveta pod nazivom Azadirachta indica, koje potiče sa indijskog potkontinenta, a zbog svoje široke primere je rasprostranjeno i po drugim državama koje poseduju tropsku klimu. Ulje Neem čest je sastojak mnogih lekova, a za njegov list se smatra da je najsloženiji na svetu, što govori i činjenica da je stablo Neema bogato sa 130 različitih biološki aktivnih jedinjenja.

Ulje Neem ima razna lekovita svojstva i vekovima unazad se koristi širom sveta. Neke od prednosti ovog ulja su protivupalno dejstvo, rešavanje gljivica i usporavanje procesa starenja, kao i vraćanje svežine i zdrave boje našoj koži.

1. NEGA KOŽE

Gotovo svi se susrećemo sa problemima sa kožom. Bilo da su to akne, flekice, dehidriranost ili izrazito masna koža, ovakve situacije nas nerviraju i ponekad utiču na naše samopouzdanje. Ulje Neema nam veoma može pomoći kod ovakvih problema i ispiranje kože rastvorom sa njegovim prisustvom našoj koži vratiće sjaj.

2. PILING NA BAZI ULJA NEEMA

Ukoliko ste ljubitelj pilinga i scrubova za kožu, ovo ulje može doprineti efektu čiste i negovane kože, koje će ujedno biti očišćena od svih bakterija. Potrebno je da u piling dodate nekoliko kapi ulja Neema, utrljate u kožu sačekate pet minuta. Spremite se za mekanu i negovanu kožu!

3. CRVENILO OD SUNCA

Ukoliko imate osetljivu kožu i skloni ste da brzo "izgorite" na suncu, Neem pruža sjajnu potporu u nezi kože tokom letnjih dana. Zbog svog antiinflamatornog dejstva, krema u koji dodajete ulje Neema će prodreti u samu dubinu Vaše kože i redovnom upotrebom će pripremiti kožu za naredne sunčeve uticaje kojima ste izloženi.

4. NEEM ZA NEGU I BRŽI RAST KOSE

S obzirom da je ulje Neema bogato antiinflamornim, antigljivičnim i antioksidativnim svojstvima, može ubrzati cirkulaciju na našoj glavi, čime će podstaći rast kose. Osim toga, ovo ulje može biti sjajno u borbi protiv peruti.

12 sličnih proizvoda u istoj kategoriji