CAPRYLIC-CAPRIC TRIGLYCERIDE Pogledaj veće

CAPRYLIC-CAPRIC TRIGLYCERIDE


Novo

Kaprilni truglicerid poznat je po tome što se nalazi u većini kozmetičkih proizvoda. Dobija se kombinacijom kokosovog ulja i glicerina. Sadrži snažno antioksidativno dejstvo i čini kožu mekanom i glatkom.

Više informacija

400,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

S obzirom da kaprilni triglicerid poseduje dosta benefita, u nastavku ćemo ih razmotriti.

Sadrži emolijentno dejstvo - što bi značilo da utiče na mekoću kože. On zadržava potrebnu vlagu ispod kože i iznad nje formira zaštitni sloj koji sprečava njeno napuštanje.

Disperzivno sredstvo - drži sastojke proizvoda zajedno i stabilizuje ih. Ne dozvoljava zgrušavanje pojedinih sastojaka ili potanjanje na dno.

Kaprilni triglicerid ima sposobnost da rastvori jedinjenja koja su dizajnirana da se zgrudavaju. Dok neki rastvarači koji vrše isti posao imaju toksične sastojke, kaprilni triglicerid ne nosi te rizike.

Antioksidativno dejstvo - Kaprilni triglicerid je bogat antioksidansima koji pomažu u očuvanju vaše kože. Štiti kožu od toksina i slobodnih radikala iz spoljašnje sredine kojima je koža svakodnevno izložena.

Kaprilni truglicerid poznat je po tome što se nalazi u većini kozmetičkih proizvoda. Dobija se kombinacijom kokosovog ulja i glicerina. Sadrži snažno antioksidativno dejstvo i čini kožu mekanom i glatkom.

Takođe, u kozmetičkim proizvodima povezuje i sjedinjuje druge sastojke, a takođe može delovati i kao svojevrsni konzervans koji brine o tome da aktivni sastojci imaju duži životni vek. Kaprilni triglicerid se smatra prirodnijom alternativom od drugih sintetičkih proizvoda koji se obično nalaze u kozmetičkim proizvodima.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji