WITEPSOL H-15 HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES Pogledaj veće

WITEPSOL H-15 HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES


Novo

Witepsol H-klase su čvrsti trigliceridi (tvrde masti) sa udelom diglicerida od maksimalno 15% i maksimalno 1% monoglicerida, dobijeni esterifikacijom glicerola sa zasićenim masnim kiselinama. Witepsol H-klase ima maksimalnu hidroksilnu vrednost 15 i karakteriše ga kratak razmak između temperature topljenja i očvršćavanja.

Više informacija

150,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Witepsol H-klase su čvrsti trigliceridi (tvrde masti) sa udelom diglicerida od maksimalno 15% i maksimalno 1% monoglicerida, dobijeni esterifikacijom glicerola sa zasićenim masnim kiselinama. Witepsol H-klase ima maksimalnu hidroksilnu vrednost 15 i karakteriše ga kratak razmak između temperature topljenja i očvršćavanja, pokazujući nisku tendenciju naknadnog očvršćavanja (polimorfizam) i može se obraditi automatizovanim mašinama za livenje ili procesom topljenja kreme (prekristalizacija).

Witepsol H-15 ima tačku topljenja između 33,5 i 35,0 stepeni. Ostaje čvrst i primenljiv ispod tačke topljenja. Ima nizak sadržaj kratkolančanih masnih kiselina (C8/C10) što poboljšava primenu. Niske hidroksilne vrednosti minimiziraju potencijalne interakcije između slobodnih OH grupa i aktivnih kiselih jedinjenja. Treba izbegavati udarno hlađenje. Witepsol H-15 je deo masne faze, topi se i meša sa ostalim sastojcima masne faze. Ima ulogu emolijensa i ugušćivača.

Witepsol kao baze za supozitorije su prihvaćene širom sveta kao zamena za kakao buter. Za razliku od prerade kakao butera, Witepsol se može podvrgnuti početnoj toplotnoj obradi (sterilizacija na primer) bez ikakvog primetnog uticaja na očvršćavanje. Imaju očigledne prednosti u pogledu bržeg očvršćavanja, manje razlike u tački topljenja između kristalnih modifikacija, stabilnosti protiv oksidacije, značajnog odsustva interakcija sa aktivnim sastojcima, sprečavanja taloženja, oslobađanja i absorpcije aktivnih sastojaka.

Witepsol H-15 se koristi kao čvrsta podloga za izradu kozmetičkih proizvoda, kao gotova podloga za proizvodnju supozitorija, kao nosač u kapsulama, mastima i kremama i kao vezivo u tabletama. Savremene automatizovane proizvodne mašine, ako se uzmu u obzir osnovna fizička svojstva ovih masti, daju proizvode koji ispunjavaju zahteve željenog oblika leka, a to su visoka ujednačenost sadržaja i ujednačena tekstura.

U proizvodnji lekova i suplemenata najviše se koristi u tretmanima protiv malarije, anesteticima, antiinflamatornim supstancama, antidepresivima (alkaloidima), antiemeticima, antiepilepticima (barbituratima), B vitaminima, beta laktamskim antibioticima, bronhodilatatorima, ekspektorantima, muškim hormonima i steroidnim antireumaticima.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji