Smanjena cena!
** AKCIJA ** -5% NA SVE + BESPLATNA DOSTAVA > 5990 RSD *PROLEĆNA AKCIJA* -%
PHYTOCREAM 2000 *USKORO* Pogledaj veće

OLIVEM 1000 EMULGATOR


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Olivem 1000 je prirodni emulgator koji se dobija od maslinovog ulja. Njegova uloga je povezivanje molekula ulja i vode, zbog čega se koristi za izradu krema, losiona, balzama, labela itd. Njegova pH vrednost je u rasponu od 3 do 12.

Više informacija

332,50 rsd sa PDV20%

350,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

OLIVEM 1000

Olivem 1000 je PEG-free emulgator na bazi maslinovog ulja, prihvaćen od strane COSMOS-a. Predstavlja kompleksnu kombinaciju masnih kiselina, hemijski veoma slične lipidnom delu na površini kože.

Olivem 1000 pruža duboko hidrantni efekat, odlične mazivosti bez sapunastog efekta. Namenjen je za izradu emulzija tipa  ulje/voda (U/V). Primenu je našao u izradi proizvoda za negu kože tokom sunčanja, posle sunčanja, dekorativne kozmetike za oči i lice, klininga za lice, za negu kože lica, ruku, noktiju i tela, regeneratora za kosu itd. 

Olivem 1000 se rastvara u: alkoholu (etanolu), glicerinu, etil acetatu, izopropil alkoholu, metil alkoholu, propilen glikolu, biljnim uljima ili vrućoj vodi.

Doziranje: 1,5-4%.

Olivem 1000 je prirodni emulgator koji se dobija od maslinovog ulja. Njegova uloga je povezivanje molekula ulja i vode, zbog čega se koristi za izradu krema, losiona, balzama, labela itd. Njegova pH vrednost je u rasponu od 3 do 12, a izgleda kao sitne bele ljuspice. On zgušnjava kremu i čini je lakšom za nanošenje. Pored efikasnis prednosti vezanih za formulaciju proizvoda, Olivem 1000 može se pohvaliti svojim hidratantnim svojstvom i pozitivnim uticajem na osetljivu kožu.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji