PHYTOCREAM 2000 *USKORO* Pogledaj veće

OLIVEM 1000 EMULGATOR


Novo

Olivem 1000 je prirodni emulgator koji se dobija od maslinovog ulja. Njegova uloga je povezivanje molekula ulja i vode, zbog čega se koristi za izradu krema, losiona, balzama, labela itd. Njegova pH vrednost je u rasponu od 3 do 12.

Više informacija

350,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

OLIVEM 1000

Olivem 1000 je PEG-free emulgator na bazi maslinovog ulja, prihvaćen od strane COSMOS-a. Predstavlja kompleksnu kombinaciju masnih kiselina, hemijski veoma slične lipidnom delu na površini kože.

Olivem 1000 pruža duboko hidrantni efekat, odlične mazivosti bez sapunastog efekta. Namenjen je za izradu emulzija tipa  ulje/voda (U/V). Primenu je našao u izradi proizvoda za negu kože tokom sunčanja, posle sunčanja, dekorativne kozmetike za oči i lice, klininga za lice, za negu kože lica, ruku, noktiju i tela, regeneratora za kosu itd. 

Olivem 1000 se rastvara u: alkoholu (etanolu), glicerinu, etil acetatu, izopropil alkoholu, metil alkoholu, propilen glikolu, biljnim uljima ili vrućoj vodi.

Doziranje: 1,5-4%.

Olivem 1000 je prirodni emulgator koji se dobija od maslinovog ulja. Njegova uloga je povezivanje molekula ulja i vode, zbog čega se koristi za izradu krema, losiona, balzama, labela itd. Njegova pH vrednost je u rasponu od 3 do 12, a izgleda kao sitne bele ljuspice. On zgušnjava kremu i čini je lakšom za nanošenje. Pored efikasnis prednosti vezanih za formulaciju proizvoda, Olivem 1000 može se pohvaliti svojim hidratantnim svojstvom i pozitivnim uticajem na osetljivu kožu.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji