DECYL OLEATE - SABODERM DO Pogledaj veće

Samo online

DECYL OLEATE - SABODERM DO


Novo

Decil oleat je estar oleinske kiseline i decil alkohola. Bistra je i bezbojna tečnost bez mirisa. Dobija se iz prirodnih sirovina koje su prisutne u biljnim uljima, kao što je maslinovo ulje. Dodaje se 5-10% u konačnu formulaciju.

Više informacija

Pošaljite upit za više informacija


Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Decil oleat je estar oleinske kiseline i decil alkohola. Bistra je i bezbojna tečnost bez mirisa. Dobija se iz prirodnih sirovina koje su prisutne u biljnim uljima, kao što je maslinovo ulje. Dodaje se 5-10% u konačnu formulaciju.

Decil oleat je uljna komponenta srednjeg polariteta, sa sposobnošću brzog raspršivanja. Lako se može ugraditi u emulzije jednostavnim dodavanjem u uljanu fazu u toplim ili hladnim procesima. Vrednost pH finalne formulacije treba da se kreće između pH 5 i 7 i preporučuje se dodavanje antioksidansa.

Decil oleat je emolijens prirodnog porekla koji stvara tanak, nemasni film, koji kožu ne čini lepljivom i pruža osećaj mekoće i gipkosti.

Koristi se u kremama za negu suve kože, proizvodima za negu ruku i noktiju, negu kože stopala, uljima za negu tela, u proizvodima za čišćenje i pranje, proizvodima za zaštitu bilja, u tretiranju tekstilnih proizvoda i bojenju, sredstvima za poliranje, voskovima, premazima i lubrikantima.

Često se koristi u proizvodima za uklanjanje šminke, hidratnim kremama i losionima za lice, anti-aging tretmanima, kremama za sunčanje, senkama za oči, regeneratorima, kremama nakon brijanja. Ocenjen je kao netoksičan i neiritabilan pa samim tim i kao bezbedan za upotrebu u kozmetičkim proizvodima.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji