HIJALURONSKA KISELINA Pogledaj veće

HIJALURONSKA KISELINA


Novo

Hijaluronska kiselina deluje kao humektant i omekšivač koji ima visok kapacitet zadržavanja vode u svojoj specifično dizajniranoj matrici. Navodi se da drži molekule vode u 1000 puta većoj zapremini.

Više informacija

1.000,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Hijaluronska kiselina deluje kao humektant i omekšivač koji ima visok kapacitet zadržavanja vode u svojoj specifično dizajniranoj matrici. Navodi se da drži molekule vode u 1000 puta većoj zapremini. Ovi molekuli vode se apsorbuju i zarobljavaju iz okolnog okruženja i drže je na spoljašnjem sloju kože kako bi je održali hidratizovanom. Hijaluronska kiselina hrani i vlaži kožu protiv isušivanja, dehidracije i daje joj čvrst, mekan i dugotrajan mladalački izgled.

Upotreba hijaluronske kiseline: Hijaluronska kiselina je od velikog značaja u sastojcima za negu kože. Koži daje čvrstinu, glatkoću i mekan izgled. Hijaluronska kiselina takođe formira sloj koji štiti kožu od oštrih klimatskih promena i napada patogena. Održava optimalnu hidrataciju kože i štiti je od dermatoloških štetnih efekata. Ublažava suvoću, svrab i dehidraciju.

Hijaluronska kiselina ima efekat protiv starenja, jer poboljšava fine linije, bore i fleke i daje mlad, ujednačen i šarmantan izgled kože. Hijaluronska kiselina se takođe može nanositi na kožu za zarastanje manjih povreda i slučajnih opekotina. Hijaluronska kiselina takođe blokira negativan efekat sunčevih zraka, kao što su ultraljubičasti B zraci koji oštećuju kožu. 

Hijaluronska kiselina je supstanca koja naše telo prirodno i samostalno proizvodi, a najčešće se nalazi u očima, zglobovima i na koži. Ona je providna supstanca, gnjecave i klizave teksture. Veštačkim putem - hijaluronska kiselina se obično proizvodi fermentacijom određenih vrsta bakterija. Takođe, petlovi češljevi (crveno kresto na vrhu glave petla) takođe su čest izvor korišćen za izradu hijalurona. A zašto je hijaluronska kiselina toliko važna za naš organizam?

• Hijaluronska kiselina služi za "podmazivanje" naših zglobova, kako bi se pri njihovom pomeranju i kontaktu ne bi trošili i krnjili, već dobro funkcionisali;

• česta je i jedna od najvažnijih sastojaka krema i losiona, jer je poznata po moći hidratacije i zadržavanju vode ispod kože. Samo četvrtina kašičice hijaluronske kiseline sadrži oko jedan i po galon vode! Zapanjujuće, zar ne?;

• često se koristi u slučajevima suvoće očiju;

• čini kožu elastičnom i punom sjaja i svežine;

• pomaže pri bržem zarastanju rana i smanjenju ožiljaka.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji