Hijaluronski Gel - Hyaluronate Gel Pogledaj veće

Hijaluronski Gel - Hyaluronate Gel


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Hijaluronska kiselina deluje kao humektant i omekšivač, koji ima visok kapacitet zadržavanja vode u svojoj specifično dizajniranoj matrici. Navodi se da drži molekule vode u 1000 puta većoj zapremini.

Više informacija

650,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Hijaluronska kiselina deluje kao humektant i omekšivač, koji ima visok kapacitet zadržavanja vode u svojoj specifično dizajniranoj matrici. Navodi se da drži molekule vode u 1000 puta većoj zapremini. Ovi molekuli vode se apsorbuju i zarobljavaju iz okolnog okruženja i drže je na spoljašnjem sloju kože kako bi je održali hidratizovanom. Hijaluronska kiselina hrani i vlaži kožu protiv isušivanja, dehidracije i daje joj čvrst, mekan i dugotrajan mladalački izgled.

Upotreba hijaluronske kiseline: Hijaluronska kiselina je od velikog značaja u sastojcima za negu kože. Koži daje čvrstinu, glatkoću i mekan izgled. Hijaluronska kiselina takođe formira sloj koji štiti kožu od oštrih klimatskih promena i napada patogena. Održava i održava optimalnu hidrataciju kože i štiti je od dermatoloških štetnih efekata. Ublažava suvoću, svrab i dehidraciju.

Hijaluronska kiselina ima efekat protiv starenja, jer poboljšava fine linije, bore i fleke i daje mlad, ujednačen i šarmantan izgled kože. Hijaluronska kiselina se takođe može nanositi na kožu za zarastanje manjih povreda i slučajnih opekotina. Hijaluronska kiselina takođe blokira negativan efekat sunčevih zraka, kao što su ultraljubičasti B zraci koji oštećuju kožu.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji