HOLESTEROL Cholesterol Pogledaj veće

HOLESTEROL Cholesterol powder


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Holesterol - prirodni emolijens koji omogućava viskoznost kože, pomaže suvoj i ispucaloj koži i kosi i pospešuje njihovo obnavljanje. Holesterol daje prednost Vašoj koži i kosi da zasijaju u punom sjaju.

Više informacija

400,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Holesterol je beli kristalan prah bez ukusa ekstrahovan iz sirove vunene masti. Holesterol je nezamenljiv i važan emulzioni stabilizator koji ima široku primenu u izradi krema, losiona i preparata za negu kose.

Njegova rastvorljivost je slična masti, nerastvorljiv je u vodi i lako je rastvorljiv u ulju. Ovaj prirodni emolijens omogućava viskoznost kože, pomaže suvoj i ispucaloj koži i kosi i pospešuje njihovo obnavljanje. Holesterol daje prednost Vašoj koži i kosi da zasijaju u punom sjaju.

Kada se pomene holesterol verovatno će Vam biti poznato iz opšteg znanja o ljudskom zdravlju, mada, male su šanse da ćete znati o čemu se radi kada su u pitanju holesterol i koža u istoj rečenici. Holesterol je organski molekul koji se nalazi u različitim kozmetičkim proizvodima kako bi se održala prirodna barijerna funkcija kože i poboljšao sadržaj vlage. Holesterol služi kao sredstvo za regeneraciju kože i emulgator.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji