GLINA KAOLIN Pogledaj veće

GLINA KAOLIN


Novo

Kaolinska glina, poznata i pod nazivom porculanska glina ili bela glina, potiče iz Kine gde se vekovima koristila za izradu proizvoda od porcelana. Kaolinska glina je najnežnija glina, koja se često može pronaći u kozmetičkim proizvodima, kao što su maske za lice, paste za zube i šamponi i balzami za kosu.

Više informacija

150,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

1. KAOLINSKA GLINA I SUVA KOŽA

U slučaju suve kože, kaolinska glina može pružiti podršku i nahraniti kožu, s tim da se nipošto ne sme dugo držati na koži lica, jer postoji mogućnost dodatnog isušuvanja.

NAPOMENA: Pre upotrebe na većoj površini kože, obavezno testirati na nadlaktici i proveriti toleranciju organizma na proizvod.

2. MASNA I AKNOZNA KOŽA

Kaolin apsorbuje sebum i sprečava začepljenje pora, zbog čega se smatra odličnom opcijom protiv masne i aknozne kože. On izvlači nečistoće i toksine iz pora, a ujedno ih i sužava, sprečavajući dalji nastanak akni.

3. UMIRUJE KOŽU

Ukoliko Vam se na koži pojavilo crvenilo ili imate ujed nekog insekta, kaolinska glina može pomoći usled svojih blagih umirujućih osobina.

Kaolinska glina ima pregršt prednosti usled svog sjajnog sastava. Ona nudi blage antiinflamatorne, antibakterijske i lekovite prednosti, zbog čega se pored aknoznih i suvih stanja kože, može koristiti i za osipe i ekceme. Takođe, s obzirom da je meka i nežna u odnosu na druge vrste gline, može se koristiti i kao piling za kožu.

Kaolinska glina, poznata i pod nazivom porculanska glina ili bela glina, potiče iz Kine gde se vekovima koristila za izradu proizvoda od porcelana. Kaolinska glina je najnežnija glina, koja se često može pronaći u kozmetičkim proizvodima, kao što su maske za lice, paste za zube i šamponi i balzami za kosu. Obično je bele boje, ali se često može pronaći u roze ili zelenkastoj boji. Kaolinska glina ima neutraulnu pH vrednost, zbog čega se preporučuje za tretiranje masne i aknozne kože, ali i suve kože.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji