Smanjena cena!
** AKCIJA ** -5% NA SVE + BESPLATNA DOSTAVA > 4990 RSD *PROLEĆNA AKCIJA* -%
AKTIVNI UGALJ PRAH Pogledaj veće

AKTIVNI UGALJ PRAH


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Aktivni ugalj je jedna od trenutno najaktuelnijih supstanci korišćenih u kozmetičkoj industriji. Veliki broj pozitivnih efekata koje aktivni ugalj pruža, čini da se nalazi u mnogim kozmetičkim preparatima, kao što su maske za lice, gelovi za hidrataciju kože, sapuni itd. Aktivni ugalj postiže sjajne rezultate u nezi svih tipova kože.

Više informacija

142,50 rsd sa PDV20%

150,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

AKTIVNI UGALJ

Aktivni ugalj je jedna od trenutno najaktuelnijih supstanci korišćenih u kozmetičkoj industriji. Veliki broj pozitivnih efekata koje aktivni ugalj pruža, čini da se nalazi u mnogim kozmetičkim preparatima, kao što su maske za lice, gelovi za hidrataciju kože, sapuni itd. Aktivni ugalj postiže sjajne rezultate u nezi svih tipova kože. Ponaša se kao magnet, izvlačeći nečistoće iz pora na koži, poput bakterija, ulja, prašine, hemikalija i drugih čestica.

Posle upotrebe pore su vidno smanjene, a koža mekana, glatka i preporođena. Može se koristiti u borbi protiv akni, za sprečavanje izbijanja bubuljica i kao pomoć pri skidanju šminke. Korišćenje maske za lice od aktivnog uglja tokom dužeg vremenskog perioda, može pomoći u popravljanju tonusa, teksture i opšteg stanja vaše kože koja postaje blistava, glatka i besprekorna. Sapun sa aktivnim ugljem, temeljno čisti kožu, ne isušuje je, već je čini mekanom, osveženom i svilenkasto glatkom.

Aktivni ugalj efikasno čisti kožu lica, skuplja pore, uklanja duboke i površinske nečistoće, uklanja mrtve ćelije i na kraju ostavlja kožu čistom, mekom i ujednačenog tona.

Aktivni ugalj predstavlja ugalj koji je izlagan velikoj toploti, što ga čini čistim i takoreći "aktivnim". Pri izlaganju visokoj temperaturi aktivni ugalj postaje porozna supstanca koja dobija moć da apsorbuje toksine. Sam aktivni ugalj je napravljen od prirodnih supstanci, kao što su drvo i ugalj, kokosove ljuske i zbog toga je bezbedan i pogodan za korišćenje na koži, gde se može pohvaliti sjajnim benefitima. Zbog sposobnosti apsorpcije, on se vezuje za nakupljene prljavštine i hemikalije ispod i na površini naše kože, izvlači ih i ostavlja kožu čistom i mekom.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji