Smanjena cena! VITAMIN E-Tocopheryl acetate Pogledaj veće

VITAMIN E-Tocopheryl acetate


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Izraženo antioskidativno svojstvo i hranljivost vitamina E čine da bore i ožiljci nestaju i daje koži besprekoran izgled i štiti našu kožu od preteranog starenja. Veoma je efikasno sredstvo za brzo ublažavanje bolnih simptoma kože izgorele na suncu.

Više informacija

285,00 rsd sa PDV20%

300,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Izraženo antioskidativno svojstvo i hranljivost vitamina E čine da bore i ožiljci nestaju i daje koži besprekoran izgled i štiti našu kožu od preteranog starenja. Veoma je efikasno sredstvo za brzo ublažavanje bolnih simptoma kože izgorele na suncu.

Odličan je u borbi protiv ožiljaka od akni, strija, ali i podočnjaka. Razblaženo ulje može poslužiti za čišćenje lica ili svakodnevnu negu, jer je zaista ultimativni saveznik za lepotu i negovan izgled. Zbog svih pozitivnih dejstava vrlo se često može pronaći u preparatima za negu lica i tela.

VITAMIN E ZA KOŽU

1. HIDRATACIJA KOŽE UZ POMOĆ VITAMINA E

S obzirom da je vitamin E rastvorljiv u ulju, razlikuje se od proizvoda koji se rastvaraju u vodi po tome što sprečava gubitak vlage i dehidrataciju, podmlađuje i zateže kožu i pruža koži tonus koji joj nedostaje. Vitamin E se može koristiti na više načina, a najzastrupljeniji i najdelotvorniji način je dodavanje nekoliko kapi vitamina u hidrantnu kremu koju koristite ili mešanje sa 100% prirodnim maslinovim uljem. Preporučuje se nanošenje mešavine na lice pre spavanja.

2. VITAMIN E I PREVREMENO STARENJE

Vitamin E tu je da se pobrine za zategnutost Vašeg lica i ne dozvoli mu starenje i pojavu bora. Kako vitamin E utiče na pojavu bora i tonus lica? On pojačava osnovnu proizvodnju proteinskog kolagena koji ima zadatak da zadrzi elastičnost kože, što rezultira smanjenom pojavom finih fora na licu i ostalih znakova starenja.

3. OPEKOTINE OD SUNCA

Sigurno ste bili u situaciji da ste izgoreli na Suncu. Taj osećaj može biti jako neprijatan, ali i bolan. Možete biti žrtva tamnih fleka i ožiljaka koji izgledaju ružno. Vitamin E je tu da se pobrine za lepotu Vaše kože i umiri traumiranu regiju! Sve što je potrebno jeste staviti nekoliko kapi vitamina direktno na promenjenu regiju i da se prepustite čarima ovog sjajnog vitamina!

4. VITAMIN E KAO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LICA

S obzirom na to da je vitamin E jak emolijens na bazi ulja, on može pomoći pri dubinskom čišćenju prljavštine koja se nalazi na Vašem licu. Nakapajte ulje na vatu i pređite preko lica.

5. ZBOGOM ZANOKTICAMA

Ukoliko mučite muku sa zanokticama koje se neprekidno stvaraju i nezaustavljive su - imamo sjajan savet za Vas. Nekoliko kapi vitamina E utrljajte oko noktiju i na zanoktice. On će ih hidrirati i zalečiti.

6. VITAMIN E PROTIV STRIJA

Teško da će se dogoditi da upoznate neku osobu, a pretežno žensku koja nema strije. Iako nas to često opterećuje, strije su normalna pojava koje nas ne treba biti sramota. One se pojavljuju usled istezanja kože, zbog čega koža gubi elastičnost i gipkost. Utrljavanjem vitamina E na kožu gde imamo strije, možemo postići vraćanje elastičnosti kože i sve bleđe strije.

7. DOSADNI HERPES

Sigurno Vam se nebrojeno puta dešavalo da Vam na usni izađe herpes. Znate koliko to može biti bolno i iritirajuće. Umesto dosadnih krema, pokušajte da vitamin E nanesete direktno na herpes i utrljate ga. To će ga hidrirati i uticati na njegovo dalje širenje.

VITAMIN E ZA KOSU

1. PODSTIČE RAST KOSE

Vitamin E, kao antioksidans, ubrzava cirkulaciju u koži glave, a ta ubrzana cirkulacija će ubrzati rast kose. Pored toga što ubrzava rast, vitamin E hidrira kožu i reguliše ispucale krajeve.

Sve što je potrebno jeste da vitamin E pomešate sa toplim maslinovim ili kokosovim uljem, utrljate u celu kosu kao i teme, ostavite da ostoje jedan sat, a zatim isperete. Javite rezultate!

2. SPREČAVANJE SEDE KOSE

Šta je u stvari seda kosa? Seda kosa je nuspojava raspadanja tkiva kose. Antioksidansi koji se nalaze u vitaminu E sprečavaju dezintegraciju tkiva i smanjuju šanse za nastanak sede kose. Potrebno je redovno održavati kosu i hraniti je vitaminom E, tako što ćete ga nanositi celom dužinom kose, ostavljati da odstoji, a zatim isprati.

Vitamin E predstavlja grupu od 8 jedinjenja rastvorljivih u mastima, koji zajedno čine jako važan element važan za normalno funkcionisanje ljudskog organizma. Vitamin E se nalazi u pojedinim orašastim plodovima, voću i semenkama, mada se često koristi i kao dodatak ishrani zbog svoje važnosti.

Najpoznatiji je po svojoj antioksidativnoj ulozi uz pomoć koje štiti naše ćelije od oksidativnog oštećenja neutralisanjem štetnih molekula, tj. slobodnih radikala. Osim toga, ljudskom organizmu je potreban za pravilnu imunološku funkciju. Nikako ne smemo izostaviti to da je vitamin E veoma važan za zdravlje naše kose i kože, a da je njegov deficit veoma primetan i u neku ruku opasan.

11 sličnih proizvoda u istoj kategoriji