VITAMIN A RETINYL PALMITATE Pogledaj veće

VITAMIN A RETINYL PALMITATE


Novo

Vitamin A se smatra jednim od najvažnijih sastojaka u nezi kože, jer je to jedini molekul koji može pomoći u reprogramiranju ćelija, što rezultira zdravijim izgledom i blistavijom kožom.

Više informacija

450,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Vitamin A se smatra jednim od najvažnijih sastojaka u nezi kože, jer je to jedini molekul koji može pomoći u reprogramiranju ćelija, što rezultira zdravijim izgledom i blistavijom kožom.

Prednosti vitamina A:

Normalizuje funkcionisanje ćelija - utiče na ćelije da se ponašaju na mlađi, zdraviji način, ostavljajući kožu mlađom i blistavijom.

Pomaže u poboljšanju problematičnih stanja kože - akne, tako što pomaže u normalizaciji proizvodnje ulja, ostavljajući kožu manje masnom i uravnoteženijom.

Vitamin A pomaže u normalizaciji pojave pigmentacije - normalizuje aktivnost tirozinaze, enzima koji igra vitalnu ulogu u proizvodnji melanina. Pomaže u promociji zdravog formiranja kolagena i elastina stimulišući fibroblaste (ćelije koje proizvode kolagen u dermisu), ostavljajući kožu čvršćom i mladalačkom, kao i sjajnijom.

Vitamin A pomaže da se ubrza zarastanje, spreči izbijanje i podržava imuni sistem kože i podstiče prirodno vlaženje - pomaže da se koža efikasno hidrira, dajući joj blistav sjaj.

Vitamin A smatra se jednim od osnovnih sastojaka za zdravu kožu. On ima dva "izvorišta":

a) Prvi izvor je iz retinoida, koji se nalazi u proizvodima životinjskog porekla koji su bogati vitaminom A, kao što su jaja, mlečni proizvodi ili meso;

b) i drugi izvor, karotenoidi, kao što je na primer beta karoten koji se nalazi u tamnozelenom povrću i u šargarepi. Naš organizam koristi karotenoide za stvaranje retinola, dok jetra skladišti vitamin A i pomaže u održavanju nivoa vitamina u krvi. Vitamin A ima jako važnu ulogu za zdravo funkcionisanje našeg organizma, pre svega za vid, tako što prenosi svetlost u nervne signale čime nam omogućava da vidimo.

Nakon toga, potreban je za rast ćelija, kao i za proces pretvaranja matičnih ćelija u različite vrste ćelija, ali i za rast i reprodukciju kostiju. Poslednje, ali nikako i najmanje važno, vitamin A u mnogome pomaže zdravom funkcionisanju naše kože, tako što održava potrebnu vlagu, čini koži blistavom i elastičnom. S obzirom da je naš organizam "željan" vitamina A kog svakodnevno unosimo u svoj organizam, ne treba zapostaviti značaj lokalne upotrebe ovog vitamina na našu kožu.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

11 sličnih proizvoda u istoj kategoriji