VITAMIN C Pogledaj veće

VITAMIN C


Novo

Korišćenjem vitamina C možete povećati delotvornost kreme za sunčanje nanete na vašu kožu radi zaštite od štetnih UV zraka sunca. Vitamin C za lice može pomoći kod prvih znakova starenja zbog svoje vitalne uloge u prirodnoj sintezi kolagena u telu. Pomaže kod lečenja oštećenja kože i u nekim slučajevima smanjuje pojavu bora.

Više informacija

200,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Vitamin C je snažan antioksidans koji se koristi za stvaranje sjajne kože kada se nanosi na kožu u obliku losiona, seruma ili maski.

Korišćenjem vitamina C možete povećati delotvornost kreme za sunčanje nanete na vašu kožu radi zaštite od štetnih UV zraka sunca. Vitamin C za lice može pomoći kod prvih znakova starenja zbog svoje vitalne uloge u prirodnoj sintezi kolagena u telu. Pomaže kod lečenja oštećenja kože i u nekim slučajevima smanjuje pojavu bora.

Antiaging tretmani kože sa vitaminom C pomažu kod lečenja suve kože, crvenila i bora. Vitamin C ima snažni antioksidativni i anti-aging uticaj koji pomaže kod ublažavanja problema pre i posle njihovog nastanka.

Zbog svih pozitivnih dejstava vrlo se često može pronaći u preparatima za negu lica i tela.

Sigurno ste do sada čuli za "skorbut" - bolest koja se javlja usled nedostatka vitamina C i ona se manifestuje otežanim zarastanjem rana, krvarenjem desni i krhkošću kože. Ono što je od presudnog značaja, jeste dovoljan unos vitamina kroz ishranu. Kao što već znate, vitamin C se nalazi u različitom voću i povrću.

Ali unos vitamina C putem hrane nije jedini način za njegov pozitivan uticaj na našu kožu i organizam. Štaviše, nekada je lokalna upotreba istog čak i delotvornija od samog unosa putem ishrane. Samostalan vitamin C najčešće možete pronaći u malim ampulama, koji zahteva njihovo otvaranje i direktno nanošenje na lice, ali u većem broju slučajeva ovaj vitamin ćete pronaći u različitim kozmetičkim proizvodima, kao što su hidrantne kreme, sredstva za čišćenje lica, ulja i mnogi drugi proizvodi.

U slučajevima kada vitamin C uključite u svoju dnevnu rutinu nege kože primetićete značajnu promenu na bolje, što će se manifestovati elastičnošću kože, ujednačenošću, sporijim starenjem i borama koje su manje izražene, zaštitom od oštećenja izazvanih sunčevim zracima, kao i mnogim drugim pozitivnim efektima ovog vitamina.

Vitamin C predstavlja jedinjenje koje je veoma važno za zdravo funkcionisanje ljudskog organizma. Njega telo ne proizvodi samostalno, pa ga prema tome unosimo oralnim putem ili lokalnom aplikacijom na kožu pomoću kozmetičkih preparata koji ga sadrže u svom sastavu. Vitamin C je rastvorljiv u vodi i možemo ga pronaći u različitom voću i povrću, poput jagoda, kivija, pomorandži, paprika, brokolija, spanaća, kelja itd.

O tome koliko je važan vitamin C, govori nam činjenica da postoji propisani dnevni unos ovog vitamina. Za žene to iznosi 75mg, a za muškarce 90mg dnevno. Iako je najzdravije uneti vitamin C putem voća i povrća koji ga poseduju, nećemo umanjiti njegovu ulogu kada se nalazi u kozmetičkim proizvodima. Pored organizma koji pravilno funkcioniše uz adekvatnu dozu vitamina C, veoma je primetno i izraženo njegovo prisustvo, odnosno odsustvo na našoj koži.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

11 sličnih proizvoda u istoj kategoriji