COENZYME Q10 KOENZIM Q10 Pogledaj veće

COENZYME Q10 KOENZIM Q10


Novo

KOENZIM Q10 je moćan antioksidant koji sprečava propadanje ćelija (uključujući i ćelije kože) štiteći ih od dejstva slobodnih radikala. Ujednačava ton kože, smanjuje oštećenja od sunca, poboljšava hidrataciju kože. Čestu primenu ima u tonerima, hidratantnim kremama i kremama za podočnjake, koje obećavaju da će pomoći ujednačavanju tona kože i smanjiti pojavu finih bora.

Više informacija

1.100,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

KOENZIM Q10 je moćan antioksidant koji sprečava propadanje ćelija (uključujući i ćelije kože) štiteći ih od dejstva slobodnih radikala. Ujednačava ton kože, smanjuje oštećenja od sunca, poboljšava hidrataciju kože.

Čestu primenu ima u tonerima, hidratantnim kremama i kremama za podočnjake, koje obećavaju da će pomoći ujednačavanju tona kože i smanjiti pojavu finih bora. Kod nege kože KOENZIM Q10 može omogućiti vašim ćelijama da bolje iskoriste druge hranljive materije, što dovodi do zdravije kože u celini.

Ovaj magičan sastojak pomaže vašem telu da proizvodi kolagen i elastin, što može smanjiti pojavu finih bora. Odlično se meša sa vitaminom A i vitaminom C.

Prednosti koje nudi KOENZIM Q10 koži:

Štiti kožu od prevremenog starenja - ublažava dejstvo ovih efekata upravo svojim intenzivnim antioksidantnim dejstvom.

Vraća ćelijama kože energiju - nanošenje KOENZIMA Q10 kroz kreme pomaže ćelijama kože da se obnavljaju, a time i povrate svežinu licu.

Stimuliše aktivnost kože - brže eliminiše toksine i brže regeneriše kožu! Stimuliše produkciju kolagena - KOENZIM Q10 direktno pomaže koži u borbi protiv starenja i opuštanja.

A sada kada smo objasnili šta je koenzim Q10 i koja je njegova uloga, predstavićemo Vam 10 prednosti ovog jedinjenja za kožu. Uživajte!

1. ŠTITI KOŽU OD UTICAJA SPOLJAŠNJE SREDINE

Naša koža se svakodnevno susreće sa uticajima spoljašnje sredine. Bilo da je to šminka, znojenje ili prosto svakodnevno funkcionisanje, na našoj koži se taloži velika količina prljavštine koja zapušava pore i uzrokuje nastanak akni, mitisera i ostalih napornih promena na koži. Koenzim Q10 se zahvaljujući svom antioksidativnom dejstvu uspešno bori protiv ovakvih uticaja, uklanja ih i čini kožu snažnijom.

2. JAČANJE KOŽNE BARIJERE

Već smo pominjali snažniju kožu prilikom upotrebe ovog jedinjenja, ali kako on to radi? Koenzim Q10 jača kožnu barijeru i podstiče njenu elastičnost, što dalje čini da koža postane efikasnija u upijanju hranljivih sastojaka koji je održavaju zdravom.

3. UJEDNAČAVA TON KOŽE

Koenzim Q10 ima tendenciju da ometa procese koji uzrokuju neujednačen ten i na taj način ga revitalizuje i vraća u poželjno prirodno stanje.

4. POMAŽE KOŽI DA ZADRŽI POTREBNU VLAGU

S obzirom da ovo jedinjenje deluje antioksidativno na kožu i da izvlači nakupljene nečistoće koje se zadržavaju u našim porama, nakon što ih očisti, one postaju prohodnije i lakše upijaju hranljive sastojke i proizvode koje koristimo.

5. RASPOLOŽEN JE ZA MEŠANJE SA DRUGIM PROIZVODIMA

Koenzim Q10 je pravi timski igrač koji je rastvorljiv u mastima i koji je spreman da svoje blagodeti upotpuni sa drugima! Bez problema ga možete mešati sa retinolom, vitaminom C, hijaluronskom i glikolnom kiselinom. Ovim sjedinjavanjem možete ostvariti dodatne efekte i unaprediti svoju dnevnu rutinu.

6. SPREČAVA POJAVU FINIH BORA I REGULIŠE VEĆ POSTOJEĆE

Koenzim Q10 takoreći popunjava bore, zaglađuje lice, čime doprinosi da se smanji dubina nastalih bora, ali i da se smanji njihov budući nastanak.

7. MOGU GA KORISTITI SVI UZRASTI

Ukoliko ne računamo preterano malu decu, koenzim Q10 je bezbedan za korišćenje svim uzrastima. Svakome je potrebno antioksidativno dejstvo i dubinsko čišćenje kakvo pruža ovaj proizvod. Pored toga, tretiranje bora i prevencija pojave novih je dodatni plus koji imponuje malo starijima.

Koenzim Q10 (CoQ10), drugačije poznat kao ubihinon, predstavlja jedinjenje koje ljudski organizam prirodno proizvodi, kako bi nas svojim antioksidativnim svojstvima zaštitilo od stresora iz spoljašnje okoline. Pored toga što se nalazi u našem telu, koenzim Q10 možemo pronaći u mahunarkama, voću, povrću, pojedinim uljima i životinjama i ovo jedinjenje je rastvorljivo u mastima. Ali, ako ga naš organizam proizvodi samostalno, zašto bi ga dodatno koristili? Koenzim Q10 ima blagotvorno dejstvo po našu kožu.

Naime, on ujednačava ton, ublažava podočnjake, štiti od UV zraka i slobodnih radikala iz spoljašnje sredine i još mnogo toga o čemu će kasnije biti reči. Ono što ljubitelje životinja zasigurno zanima jeste kako se dobija koenzim Q10 koji se stavlja u kozmetičke proizvode, nije valjda od životinja? Ne brinite, ovo jedinjenje dobija se procesom izolacije koenzima Q10 iz fermentisanog prirodnog kvasca, nakon čega je spreman za dalju upotrebu u tonicima, hidrantnim kremama, serumima, kremama protiv bora itd.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

11 sličnih proizvoda u istoj kategoriji