KONZERVANS TEČNI - EU INCI declaration:Benzyl alcohol, dehydroacetic acid, aqua - ISCAGUARD 9088 - (zamena za GEOGARD 221) Pogledaj veće

KONZERVANS TEČNI - EU INCI declaration:Benzyl alcohol, dehydroacetic acid, aqua - ISCAGUARD 9088 - (zamena za GEOGARD 221)


Novo

INCI: Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Aqua

Iscaguard 9088 je smeša dehidrosićetne kiseline i benzil alkohola. Pogodan je za formulacije sa kiselom pH vrednošću i daje zaštitu od bakterija, kvasaca i plesni.
Iscaguard 9088 je dozvoljen za upotrebu sa većinom sertifikovanih formulacija sa eko etiketom i može se koristiti za proizvode koji se ispiraju, isto kao i za one koji ostaju na koži.

Više informacija

100,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Iscaguard 9088 je smeša dehidrosićetne kiseline i benzil alkohola. Pogodan je za formulacije sa kiselom pH vrednošću i daje zaštitu od bakterija, kvasaca i plesni.

Iscaguard 9088 je dozvoljen za upotrebu sa većinom sertifikovanih formulacija sa eko etiketom i može se koristiti za proizvode koji se ispiraju, isto kao i za one koji ostaju na koži, odnosno ne ispiraju se.

INCI: Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Aqua
Dehidroacetatna kiselina je organska kiselina, pomoćni sastojak, konzervans, koji pomaže da proizvodi duže ostanu sveži. Uglavnom ima antifungalno i antibakterijsko dejstvo.
Iscaguard 9088 se preporučuje za upotrebu u proizvodnji šampona, gelova za tuširanje, krema, losiona, vlažnih maramica, u proizvodima za negu očiju, usana, oralnu upotrebu, u U/V i V/U emulzijama.

Preporučena koncentracija Iscaguard 9088 je 0,5-1,0%.Iscaguard 9088 je kompatibilan sa većinom sastojaka za ličnu negu. U vodenim formulacijama može biti potrebno zagrevanje na 40 stepeni da bi se konzervans potpuno rastvorio. Međutim, potrebno je izbegavati produženo izlaganje visokim temperaturama kako bi se sprečila promena boje.

Deluje efikasno pri pH vrednostima ispod 6,5. Za optimalnu efikasnost preporučuje se da pH vrednost gotovog proizvoda bude manja od 6.Iscaguard 9088 se ne sme koristiti u aerosolnim dozatorima (sprejevima) prema kozmetičkoj uredbi EU.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

11 sličnih proizvoda u istoj kategoriji