AKTIVNI UGALJ GRANULE Pogledaj veće

AKTIVNI UGALJ GRANULE


Novo

Aktivni ugalj je jedna od trenutno najaktuelnijih supstanci korišćenih u kozmetičkoj industriji. Veliki broj pozitivnih efekata koje aktivni ugalj pruža, čini da se nalazi u mnogim kozmetičkim preparatima.

Više informacija

150,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

AKTIVNI UGALJ

Aktivni ugalj je jedna od trenutno najaktuelnijih supstanci korišćenih u kozmetičkoj industriji. Veliki broj pozitivnih efekata koje aktivni ugalj pruža, čini da se nalazi u mnogim kozmetičkim preparatima, kao što su maske za lice, gelovi za hidrataciju kože, sapuni. Aktivni ugalj postiže sjajne rezultate u nezi svih tipova kože. Ponaša se  kao magnet, izvlačeći nečistoće iz pora na koži, poput bakterija, ulja, prašine, hemikalija i drugih čestica.

Posle upotrebe pore su vidno smanjene, a koža mekana, glatka i preporođena. Može se koristiti u borbi protiv akni, za sprečavanje izbijanja bubuljica i kao pomoć pri skidanju šminke. Korišćenje maske za lice od aktivnog uglja tokom dužeg vremenskog perioda može pomoći u popravljanju tonusa, teksture i opšteg stanja vaše kože koja postaje blistava, glatka i besprekorna. Sapun sa aktivnim ugljem, temeljno čisti kožu, ne isušuje je, već je čini mekanom, osveženom i svilenkasto glatkom.

Aktivni ugalj efikasno čisti kožu lica, skuplja pore, uklanja duboke i površinske nečistoće, uklanja mrtve ćelije i na kraju ostavlja kožu čistom, mekom i ujednačenog tona.

Aktivni ugalj predstavlja ugalj koji je izlagan velikoj toploti, što ga čini čistim i takoreći "aktivnim". Pri izlaganju visokoj temperaturi aktivni ugalj postaje porozna supstanca koja dobija moć da apsorbuje toksine. Sam aktivni ugalj je napravljen od prirodnih supstanci, kao što su drvo i ugalj, kokosove ljuske i zbog toga je bezbedan i pogodan za korišćenje na koži, gde se može pohvaliti sjajnim benefitima. Zbog sposobnosti apsorpcije, on se vezuje za nakupljene prljavštine i hemikalije ispod i na površini naše kože, izvlači ih i ostavlja kožu čistom i mekom.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji