Smanjena cena!
** AKCIJA ** -5% NA SVE + BESPLATNA DOSTAVA > 4990 RSD *PROLEĆNA AKCIJA* -%
MLEVENE KOŠTICE KAJSIJE SCRUB PILING Pogledaj veće

MLEVENE KOŠTICE BRESKVE SCRUB PILING


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Breskva je lekovito i dijetetsko voće zbog pektina, karotena, eteričnih ulja i organske kiseline koje sadrži, kao što su limunska, vinska i jabukova. Gvožđe, kalijum, fosfor, mangan, cink, magnezijum i selen su elementi kojima je breskva bogata. Druga korisna svojstva su vitamini - C, grupa, B, E, K i folna kiselina.

Više informacija

304,00 rsd sa PDV20%

320,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Najfinije samlevene koštice breskve kao efikasno i prirodno rešenje za uklanjanje izumrlog sloja kože i revitalizaciju novih ćelija kože.

Breskva je lekovito i dijetetsko voće zbog pektina, karotena, eteričnih ulja i organske kiseline koje sadrži, kao što su limunska, vinska i jabukova. Gvožđe, kalijum, fosfor, mangan, cink, magnezijum i selen su elementi kojima je breskva bogata. Druga korisna svojstva su vitamini - C, grupa, B, E, K i folna kiselina.

Koštica breskve sadrži vitamin B17, poznat kao amigdalin, koji je moćno prirodno sredstvo za borbu protiv raka, kao i za njegovu profilaktiku. Gorak maslac koji se nalazi u orašastom plodu se koristi u kozmetici. Plod koštice breskve bogat je omega-3, omega-6 i omega-9 masnim kiselinama sa blagotvornim delovanjem na nervni sistem.

Ulje se vadi iz koštice i široko se koristi u kozmetologiji. Izbeljuje kožu, jača kapilare i podržava ćelije.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji