Smanjena cena!
** AKCIJA ** -5% NA SVE + BESPLATNA DOSTAVA > 4990 RSD *PROLEĆNA AKCIJA* -%
MLEVENE KOŠTICE KAJSIJE SCRUB PILING Pogledaj veće

SEMENKE JAGODE SCRUB PILING


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Kada pomislimo na jagodu, svima nam na pamet padne divno voće koje povezujemo sa letom i ukusnim slatkišima, ali da li ste znali da je seme jagode fantastičan abraziv za Vaše pilinge i maske za lice?

Više informacija

142,50 rsd sa PDV20%

150,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Kada pomislimo na jagodu, svima nam na pamet padne divno voće koje povezujemo sa letom i ukusnim slatkišima, ali da li ste znali da je seme jagode fantastičan abraziv za Vaše pilinge i maske za lice? Seme jagode sadrži moćno antioksidavno dejstvo, čime doprinosi jačanju imunog sistema, a samim tim i odbrani od raznih infekcija kože. Baš iz ovog razloga, seme jagode se često nalazi u kozmetičkim proizvodima koji se bore protiv napornih akni i bubuljica, crvenila i upala na koži.

Za sobom ostavljaju sjajnu, meku i hidriranu kožu bez nesavršenosti. Mnogi proizvodi za negu kože koje možete pronaći na tržištu danas se oslanjaju na hemikalije da bi postigli željene rezultate. U prirodnom proizvodu, kao što je seme jagode, možete pronaći 100% prirodne komponente koje će Vaše lice učiniti zdravim na duže staze. S obzirom da su abrazivi (u ovom slučaju semenke) komponente koje služe da uklone nečistoće i mrtve ćelije kože, jako je važno da abrazivi ne budu previše agresivni i oštri kako ne bi naškodili tankim slojevima kože i napravili mikropovrede.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji