AkcijaPORUČIVANJEM NAJMANJE 7 ETARSKIH, MIRISNIH ILI PARFEMSKIH ULJA = BESPLATNA DOSTAVA!
ETARSKO ULJE VETIVER Pogledaj veće

ETARSKO ULJE VETIVER


Novo

Vetiver ne razočarava u svom aromatičnom profilu sa svojom slatkom, drvenastom i zemljanom aromom. Odlično se kombinuje sa drugim etarskim uljima kao što su crni biber, lavanda i neroli. Njegove komponente čine divan miris. Vetiver je parna destilacija iz korena određene trave.

Više informacija

750,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Etarsko ulje vetivera dobija se procesom ekstrakcije iz višegodišnje trave zvane Vetiveria zizanioides, koja je poreklom iz delova indijskog potkontinenta. Ovo etarsko ulje odlikuje zemljani, slatkasti, drvenast, citrusni i osvežavajući miris koji je sličan esencijalnom ulju pačulija. Korenje i sama biljka vetiveria poznata je vekovima unazad po širokoj upotrebi u tradicionalnoj medicini. Zaslugu za njenu lekovitost i prijatan miris preuzimaju molekuli pod nazivom seskviterpeni, koji se mogu pohvaliti snažnim antioksidativnim, neuroprotektivnim, antiage starenja, sedativnim, diuretičkim i rashladnim efektima na Vaše telo.

1. POBOLJŠAVA KVALITET SNA

Kvalitet našeg sna utiče na mnoga životna polja, kao što su raspoloženje, svest, bolesti, itd. Većina ljudi se u životu susretne sa poteškoćama prilikom sna, a esencijalno ulje vetivera je pravi proizvod kome se možete obratiti. Osim što poboljšava kvalitet sna, ono reguliše hrkanje i smanjuje glavobolje. Najbolji način za postizanje željenih rezultata uz pomoć ulja vetivera, jeste difuzovanje ulja širom prostorije.

2. REGULIŠE ADHD

Poremećaj nedostatka pažnje i hiperaktivnosti (ADHD) je jedan od najčešćih poremećaja medju decom i mladima u današnje vreme. Sprovedena je studija kojom je potvrdjen pozitivan uticaj esencijalnog ulja vetivera na kogniciju i pažnju kod dece, tako što stimuliše odredjene delove mozga koji su odgovorni za to.

3. MOĆAN INSEKTICID

Insekti su noćna mora svih nas, a pogotovo kada su odgovorni za štetu na našem nameštaju ili knjigama u polici. Srećom, tu je esencijalno ulje vetivera koje će, verovali ili ne, samo svojim prisustvo regulisati ovaj problem. Ukoliko je prostorija mala, možete ostaviti otvorenu bočicu ulja vetivera, a ona će insekte držati podalje od Vaših stvari. Pored toga, ulje možete naneti na predmete koje su na udaru insekata.

4. NEGA KOŽE I KOZMETIČKI PROIZVODI

Eterično ulje vetivera ima rešenje za gotovo sve vaše probleme sa kožom- bilo da su u pitanju bubuljice, aknozna koža, ožiljci, neujednačen ton kože, bore ili čak infekcija kože- ulje vetivera je tu da se pobrine za sve! Vetiver može regulisati nivo melanina u ćelijama Vaše kože zbog svoje antioksidativne aktivnosti, i zbog toga može regulisati hiperpigmentaciju kože. Usled širokog spektra benefita koje poseduje ovo sjajno ulje, u velikom broju slučajeva je korišćeno u kozmetičkim proizvodima, ali i u mirisnoj industriji zbog očaravajućeg mirisa.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji