ETARSKO ULJE CRNA SMREKA Pogledaj veće

ETARSKO ULJE CRNA SMREKA


Novo

Etarsko ulje crne smreke potiče iz Kanade, a dobija se iz iglica i stabla drveta pod nazivom Picea Mariana iz porodice borova. Odlikuje ga specifičan, oštar, drvenast miris borove šume, koji se često povezuje sa hladnim krajevima i zimom. Crna smreka je zaštitni znak Labradora i Njufaundlenda, gde je rasprostranjenost ove vrste drveća najveća.

Više informacija

300,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Etarsko ulje crne smreke potiče iz Kanade, a dobija se iz iglica i stabla drveta pod nazivom Picea Mariana iz porodice borova. Odlikuje ga specifičan, oštar, drvenast miris borove šume, koji se često povezuje sa hladnim krajevima i zimom. Crna smreka je zaštitni znak Labradora i Njufaundlenda, gde je rasprostranjenost ove vrste drveća najveća.

Esencijalno ulje crne smreke poseduje razne benefite, a najpoznatije je u borbi protiv stresa, respiratornih tegoba, smanjenju crvenila i problema na koži, kao i bolovima u mišićima.

1. OSVEŽIVAČ PROSTORA

S obzirom na to da je esencijalno ulje crne smreke bogato koncentracijom bornil acetata i alfa-pinena, ovo ulje ima jaku prizemnu moć koja nam omogućava da ga koristimo za osvežavanje prostora. Potrebno je da u svoj difuzor stavite tri do četiri kapi ulja, što će za tren oka osvežiti Vaš dom i stvoriti osećaj prave prirode oko Vas.

2. ULJE CRNOG SMREKA KAO BAZA ZA MASAŽU

Ukoliko ste ljubitelj masaža, ulje crne smreke je pravi izbor za Vas. Jedino što treba da uradite jeste da pomešate nekoliko kapi esencijalnog ulja sa kokosovim uljem i dobićete divnu kombinaciju koja će Vas dodatno opustiti i okrepiti.

3. PRIPREMA ZA JOGU

Jedan od benefita koji se često pominje jeste priprema za jogu. Dovoljno je da nekoliko kapi sipate u svoje dlanove, protrljate i udahnete, što će probuditi Vaša čula, umiriti Vas i spremiti za predstojeću sesiju.

4. PARTNER U ČIŠĆENJU KUĆE

Već smo razgovarali o tome koliko je ulje crne smreke jak dezinficijens, ali da li ste znali da ga možete koristiti kada čistite svoj dom? Sve što je potrebno jeste da dodate nekoliko kapi ulja u sredstva za čišćenje koja koristite i Vaš dom će zablistati i mirisati kao prava borova šuma.

5. CRNA SMREKA U AROMATERAPIJI

Jedno od zaštitnih znakova od svih uticaja koje poseduje ulje crne smreke jeste njegova pogodnost korišćenja u aromaterapiji, gde podstiče čišćenje disajnih puteva kao i ublažavanje respiratornih problema kao što je bronhitis, zbog čega se tradicionalno koristi u saunama.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji