AkcijaPORUČIVANJEM NAJMANJE 7 ETARSKIH, MIRISNIH ILI PARFEMSKIH ULJA = BESPLATNA DOSTAVA!
ETARSKO ULJE MUSKATNI ORAŠČIĆ Pogledaj veće

ETARSKO ULJE MUSKATNI ORAŠČIĆ


Novo

Esencijalno ulje Muskatnog oraščića se dobija iz osušenih zrna drveta pod nazivom Myristica frangrans, koji potiče iz Indonezije. Smatralo se da ovo esencijalno ulje ima isceliteljske, mistične i afrodizijske moći, zbog čega je bio jako skup. Ulje odiše opuštajućom i zagrevajućom, začinjenom aromom, koja budi sva čula i podstiče um.

Više informacija

300,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Esencijalno ulje Muskatnog oraščića se dobija iz osušenih zrna drveta pod nazivom Myristica frangrans, koji potiče iz Indonezije. Smatralo se da ovo esencijalno ulje ima isceliteljske, mistične i afrodizijske moći, zbog čega je bio jako skup. Ulje odiše opuštajućom i zagrevajućom, začinjenom aromom, koja budi sva čula i podstiče um.

Ulje Muskatnog oraščića poznato je po svojoj moći zagrevanja, ublažavanja probavnih tegoba, problema sa varenjem, menstrualnim tegobama, kao i bolovima u mišićima. Takođe, ulje Muskatnog oraščića smatra se veoma stimulativnim uljem zato što pojačava motivaciju i održava fokus tokom važnih zadataka pred kojima ste se našli. Često je popularan sastojak u kozmetici i ličnoj higijeni, a posebno je cenjen u polju primene oralne higijene.

Kod kuće verovatno već uveliko imate teglicu Muskatnog oraščića, ali da li znate za šta Vam sve njegovo esencijalno ulje može pomoći?

1. BOL U MIŠIĆIMA

Ukoliko imate osećaj da Vam je telo 'teško', odlasci u teretanu padaju sve teže i osećate bolove u mišićima, idealno rešenje je razblaživanje nekoliko kapi esencijalnog ulja Muskatnog oraščića sa nekim osnovnim uljem. Umasirajte u bolne regije i na taj način ćete doći do velikog rasterećenja mišića.

2. PRIJATNA AROMA KOJA PODIŽE KONCENTRACIJU

Pred Vama je veliki posao koji ne može da čeka sutra da bi bio završen, a jako Vam je teško da se koncentrišete. Pokušajte da u svoj difuzor dodate nekoliko kapi esencijalnog ulja, koje će pored sjajnog mirisa učiniti Vaš prostor podsticajnom sredinom.

3. DODATAK KOLAČIMA I DRUGIM SPECIJALITETIMA

Da li ste znali da se ulje Muskatnog oraščića može dodati i u različita jela i dati im fantastičnu začinjenu aromu? Ako niste, pokušajte i uverićete se u magičnost ovog ulja!

4. PROBLEMI DIGESTIVNOG TRAKTA

Jedna od najvećih prednosti ovog ulja koju nikako ne možemo da zaobiđemo, jeste pomoć kod problema kao što su zatvor, dijareja, gasovi, nadimanje, čirevi na želucu i neke vrste crevnih parazita. Oralnom primenom ovog ulja u kombinaciji sa vodom, za tren oka će regulisati Vaše probleme.

5. MENSTRUALNE TEGOBE

Poslednja, ali ne i najmanje važna stavka - regulisanje hormonske neravnoteže. Od davnina se priča o tome koliko je Muskatni oraščić delotvoran kod zdravlja žena, a svi znamo kolike muke ženama zadaju menstrualne tegobe. Ovo esencijalno ulje pomaže kod ublažavanja bolova tokom ciklusa i reguliše simptome menopauze (grčeve, umor, gojenje, promene raspoloženja).

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji