PERŠUN ETARSKO ULE - Parsley Seed Essential Oil Pogledaj veće

SEME PERŠUN ETARSKO ULE - Parsley Seed Essential Oil


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Eterično ulje semena peršuna dobija se od dobro poznate istoimene biljke koja nam dolazi iz Mediteranske regije i može se pohvaliti mnogih pozitivnim stranama koje pruža po ljudski organizam. Odlikuje ga tamno žuta boja i aromatičan miris.

Više informacija

400,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Eterično ulje semena peršuna dobija se od dobro poznate istoimene biljke koja nam dolazi iz mediteranske regije i može se pohvaliti mnogih pozitivnim stranama koje pruža po ljudski organizam. Odlikuje ga tamno žuta boja i aromatičan miris.

Za razliku od drugih eteričnih ulja koja ste imali prilike da upoznate, eterično ulje semena peršuna se mora uzeti za ozbiljno sa njim biti vrlo oprezan i odgovoran. Njegova upotreba zahteva razblaživanje sa drugim uljima kako ne bi bio preagresivan u lokalnoj upotrebi. Efikasan je u sužavanju krvnih sudova, kao i u borbi protiv artritisa, reume, celulita i modrica.

Etarsko ulje semena peršuna ima antimikrobnu aktivnost, usporava razmnožavanje ali i ubija određene vrste bakterija. Kao prirodni diuretik pomaže kod infekcija urinarnog trakta, izbacuje višak soli i nakupljene tečnosti u telu. Zahvaljujući ovoj osobini ulje semena peršuna može da se koristi za sniženje visokog pritiska. Zbog visokog sadržaja vitamina A neizostavan je za negu zdrave kose, kože i zuba.