VOSAK MICROCRYSTALLINE WAX Pogledaj veće

VOSAK MICROCRYSTALLINE WAX


Novo

Vosak Microcrystalline je mineralni vosak, strukturiran u formi finih kristala. Proizvodi se odmaščivanjem vazelina, kao deo procesa prerade nafte. Žućkaste pastile, bez mirisa. Nerastvorljive su u vodi, rastvorljive u toplom alkoholu, uljima i drugim rastopljenim voskovima.

Više informacija

400,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Vosak Microcrystalline je mineralni vosak, strukturiran u formi finih kristala. Proizvodi se odmaščivanjem vazelina, kao deo procesa prerade nafte. Žućkaste pastile, bez mirisa. Nerastvorljive su u vodi, rastvorljive u toplom alkoholu, uljima i drugim rastopljenim voskovima. Tačka topljenja: 79,4-86,7 °C. Mikrokristalne voštane pastille su vrsta voska koji ima sposobnost vezivanja ulja i rastvarača (sprečava tzv. ,,znojenje” ruževa).

Osiguravaju visoku zateznu čvrstoću i konzistenciju (bolju od parafina). Osiguravaju postojanost boje u kozmetici. Dodaje se u zagrejanu uljanu fazu formula. Primenjuje se za izradu brojnih kozmetičkih preparata (ruževi i balzami za usne, korektori, dezodoransi), emulzije (kreme, losioni).

Mikrokristalni vosak neguje svoju dugu tradiciju upotrebe u kozmetičkim proizvodima usled raznih benefita koje poseduje. Ovaj vosak je derivat nafte, kristalne strukture i visoke tačke topljenja, po čemu se razlikuje od drugih voskova. Njegova boja je obično bela, ali se ponekad može pronaći i u žućkasto-narandžastoj boji. Pored kozmetičkih proizvoda u kojima se može pronaći, često se koristi za izradu sveća, ali i kao sastojak za mešanje za povećanje fleksibilnosti, viskoziteta i tvrdoće u drugim proizvodima.

SAVET:

U nastavku ćemo Vam predstaviti neke od prednosti mikrokristalnog voska:

• mikrokristalni vosak može se koristiti za poboljšanje teksture pojedinih kozmetičkih proizvoda poput ruževa za usne, pudera i senki za oči;
• takođe, mikrokristalni vosak poboljšava konzistenciju proizvoda, čineći ga kompaktnim, tvrdim i lakšim za nanošenje i utrljavanje;
• pruža teksturu koja deluje sjajno, zbog čega proizvodu pruža "glow" efekat.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

13 sličnih proizvoda u istoj kategoriji