RUZMARIN - CO2 EKSTRAKT Pogledaj veće

RUZMARIN - CO2 EKSTRAKT


Novo

Ruzmarin ili Rosmarinus officinalis potiče iz Mediteranskih regija Evrope, Azije i Afrike. Ova biljka je zimzelena i vrlo izdržljiva, čak i pri niskim temperaturama i može živeti do 30 godina.

Više informacija

250,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Sirovina: Rosmarinus officinalis - Suvi listovi Ruzmarina

Proizvodnja: Superkritičnom ekstrakcijom tečnosti sa prirodnim ugljen dioksidom, bez ostataka rastvarača, bez anorganskih soli, bez teških metala i nema reproduktivnih mikroorganizama.

Opis: Sadrži uglavnom antioksidativne komponente. Tamno smeđa viskozna tečnost na sobnoj temperaturi, sa blagim ukusom ruzmarina. Proizvod može izgubiti tečni oblik u hladnom skladištu ili ako stoji duže vreme na sobnoj temperaturi, međutim zagrevanjem do 40°C dobija se njegova masna konzistencija.

D / E - odnos: 2,8 - 4kg sirovine daje 1kg gotovog proizvoda.

Internacionalna deklaracija: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, CAS-No. 8001-21-6, EINECS-No. 232-273-9 and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, CAS-No. 84604-14-8, EINECS-No. 283-291-9.

Halal - Status: Nije sertifikovan.

Košer - Status: Sertifikovan od strane London Beth Din Kashrut Division (KLBD). Sertifikacija je obeležena logotipom Košera na proizvodu.

Transport: Nema opasnih materija u smislu transportnih propisa.

Sastojci: 8 - 10% ukupnih antioksidativnih fenolnih diterpena (izračunato kao Karnozolna kiselina) sa > 6% karnozolne kiseline; Isparljiva jedinjenja arome <2%, voda <1%, etanol <2%, suncokretovo ulje (organsko), voskovi.

Primena: Proizvod ima antioksidativno, antimikrobno i antiinflamatorno svojstvo.

Za zaustavljanje oksidacije masnih ulja, karotenoida i eteričnih ulja.

U prehrambenoj industriji za prelive, kobasice, grickalice itd.

U hrani, dodacima isharani i kozmetici dozira se 0,05 - 0,1%, kod zasićenih masti u polinezasićenim uljima dozira se 0,2 - 0,4%.

EU deklaracija - Ako se koristi u hrani i dodacima ishrani deklariše se kao prirodni antioksidativni ekstrakt ruzmarina ili prirodni Antioksidant E392.

Prirodno poreklo proizvoda: Proizvod je 100% prirodan i ne sadrži aditive i nikakve druge veštačke dodatke. To odgovara EC Uredba o aromatizaciji br. 1334/2008 za aromatične preparate.

Stabilnost: Neotvoreni kontejner u uslovima hladnog i suvog skladištenja i bez svetlosti najmanje 5 godina je stabilan.

CO2 ekstrakti najčešće se koriste kao dodaci različitim kozmetičkim proizvodima, jer poseduju raznovrsne benefite i očaravajuć miris.

Ruzmarin ili Rosmarinus officinalis potiče iz Mediteranskih regija Evrope, Azije i Afrike. Ova biljka je zimzelena i vrlo izdržljiva, čak i pri niskim temperaturama i može živeti do 30 godina. Ruzmarin je veoma efektivan u nezi kože i različitih stanja, a tajna je u glavnom sastojku pod nazivom karnozna kiselina, koja je poznata po:

• Antioksidativnom dejstvu;

• Antiinflamatornom dejstvu;

• Neuroprotektivnom dejstvu;

• Poboljšanju pamćenja.

Još jedna prednost ekstrakta ruzmarina je njegova sposobnost da se stabilizuje i potpuno rastvori u većini biljnih ulja, kao što su sojino, kikirikijevo, suncokretovo i mnoga druga ulja. Pored toga, ekstrakt ruzmarina se dodaje pojedinim kozmetičkim formulacijama, kako bi sprečio njihovo kvarenje i produžio im životni vek.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

7 sličnih proizvoda u istoj kategoriji