RUZMARIN - CO2 EKSTRAKT Pogledaj veće

PASJI TRN - CO2 EKSTRAKT


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Za spoljnu upotrebu u kozmetici za preparate za negu kože u slučaju neurodermitisa i nečistoća kože, za unutrašnju upotrebu za dodatake ishrani u slučaju nedostatka esencijalnih masnih kiselina, za regulisanje metabolizma masti i prevenciju arterijskog zakrčenja, za lečenje kožnih alergija i nečistoće kože, za kozmetiku za negu i regeneraciju kože.

Više informacija

450,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Sirovina: Hippophae rhamnoides - Suvo seme Pasjeg trna

Proizvodnja: Superkritičnom ekstrakcijom tečnosti sa prirodnim ugljen dioksidom, bez ostataka rastvarača, bez neorganskih soli, bez teških metala, nema reproduktivnih mikroorganizama.

Opis: Narandžasto žuto bistro ulje stabilizovano sa CO2 ekstraktom ruzmarina.

D / E - odnos: 13 - 20 kg sirovine daje 1 kg gotovog proizvoda.

Internacionalna deklaracija: INCI-Name (CTFA): Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Kernel Extract, CAS-No. 90106-68-6, EINECS-No.290-292-8 , Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, CAS-No. 84604-14-8.

EINECS-No. 283-291-9283-291-9.

Halal - Status: Nije sertifikovan.

Kosher - Status: Sertifikovan od strane London Beth Din Kashrut Division (KLBD). Sertifikacija je obeležena logotipom Košera na proizvodu.

Transport: Nema opasnih materija u smislu transportnih propisa.

Sastojci: Masno ulje sa visokim sadržajem zasićenih masnih kiselina, uključujući 14 - 21% oleinske kiseline (C18: 1), 34 - 41% linolne kiselina (C18: 2) i 24-35% Alfa-linoleinska kiselina (C18: 3), 1-6% nesaponifikovanih  sastojaka, kao što su karotenoidi,alkanoli, tokoferoli, steroli.

Primena: Za spoljnu upotrebu u kozmetici za preparate za negu kože u slučaju neurodermitisa i nečistoća kože, za unutrašnju upotrebu za dodatake ishrani u slučaju nedostatka esencijalnih masnih kiselina, za regulisanje metabolizma masti i prevenciju arterijskog zakrčenja, za lečenje kožnih alergija i nečistoće kože, za kozmetiku za negu i regeneraciju kože.

Napomena: Regulacija EU za suplemente - sadrži antioksidant: prirodni CO2 antioksidativni ekstrakt ruzmarina.

Prirodno poreklo proizvoda: Proizvod je 100% prirodan, stabilizovan sa prirodninim CO2 antioksidativnim ekstraktom ruzmarina. Nema drugih veštačkih aditiva, nije razeđen niti mešan ni sa kakvim nosačima.

Stabilnost: Neotvoreni kontejner u uslovima hladnog i suvog skladištenja i bez svetlosti najmanje 5 godine je stabilan.

7 sličnih proizvoda u istoj kategoriji