Smanjena cena! MURUMURU BUTER Pogledaj veće

MURUMURU BUTER


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Murumuru puter dolazi nam iz brazilskog Amazona iz semena istoimenog drveta. Odlikuje ga bela, a ponekad i žućkasta boja i prijatan miris. Pojavom na kozmetičkom tržištu murumuru puter izazvao je lavinu interesovanja usled svog bogatog sadržaja vitaminima i kiselinama.

Više informacija

1.140,00 rsd sa PDV20%

1.200,00 rsd sa PDV20%

-5%

*HAPPY NEW YEAR 2024*
*HAPPY NEW YEAR 2024*
*HAPPY NEW YEAR 2024*
*HAPPY NEW YEAR 2024*
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Murumuru puter dolazi nam iz brazilskog Amazona iz semena istoimenog drveta. Odlikuje ga bela, a ponekad i žućkasta boja i prijatan miris. Pojavom na kozmetičkom tržištu murumuru puter izazvao je lavinu interesovanja usled svog bogatog sadržaja vitaminima i kiselinama. Naime, on poseduje visok sadržaj oleinske kiseline, zbog čega je pogodan za tretiranje različitih stanja kože i kose. Njegov zaštitni znak je prilagodljivost i nenametljivost, što pokazuje svojim brzim upijanjem i vrlo laganim osećajem koji ostavlja za sobom. Može se koristiti u svom osnovnom obliku, dok se sa druge strane može pronaći u različitim kozmetičkim proizvodima.

Murumuru buter je toliko sličan, a sa druge strane vrlo različit od ostalih butera. Glavna razlika je njegov dugačak lanac masnih kiselina koji obećava duboku hidrataciju kose i kože. Pored toga, utiče na prve znake starenja i stvaranja bora, omešava zadebljalu kožu, utiče na ekcem i psorijazu i još mnogo toga o čemu ćemo govoriti u nastavku.

Najveći benefiti murumuru butera leže upravo u nezi kose i kože, a koji su to benefiti, otkrićemo u nastavku.

1. HIDRATANTNO DEJSTVO
Ono u čemu je murumuru buter neprikosnoven jeste hidratacija. Masne kiseline koje se nalaze u ovom buteru osiguravaju zadržavanje vlage ispod kože i podržavaju kožnu barijeru. Najbolje efekte murumuru butera postići ćete nanošenjem nakon hidrantne kreme, jer u tom slučaju dobijate pozitivne efekte kreme i murumuru butera u jednom.

2. ANTIAGE EFEKAT
S obzirom na bogatstvo vitaminom A i E koji ubrzavaju proces obnavljanja ćelija, upotrebom murumuru butera možete postići proces usporavanja starenja.

3. KONTROLIŠE EKCEM
100% prirodan murumuru buter može hidrirati i omekšati područje zahvaćeno ekcemom i na taj način Vam doneti blagostanje. Jako je važno prvenstveno testirati toleranciju zahvaćenog područja na malom uzorku, kako ne bi došlo do alergijske reakcije ili pogoršanja stanja kože.

4. ISPRAVLJA KOSU I ISPUCALE KRAJEVE
Zbog laurinske kiseline koju poseduje ovaj buter, vrlo lako možete ukrotiti kovrdžavu kosu i ujedno negovati ispucale krajeve. Laurinska kiselina prodire u dlaku, isporučujući vlagu i zatvarajući kutikulu za glađe pramenove.

5. HIDRIRA SUVO VLASIŠTE
Ukoliko imate masno vlasište, ovo možda nije prava opcija za Vas. Ali u slučaju suve kože glave, uticaj murumuru butera može biti ogroman. Preporučuje se upotreba butera kao maske za kosu, koncentrišući se na korene dlake, odnosno skalp. Negativna strana murumuru butera je ta što će Vam možda trebati nekoliko pranja da biste se rešili masnog efekta nakon toga.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji