AROMA DIFUZER PLAMEN TIP 1 TAMNO DRVO 200ML


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Alekpharm vam predstavlja kolekciju AROMA DIFUZERA dizajniranih da unesu mir i blagostanje u vaš životni prostor. Naši difuzeri kombinuju eleganciju i modernu tehnologiju, pretvarajući vaša omiljena esencijalna - etarska ulja u prefinjeni miris koji obogaćuje vaš prostor, dok istovremeno stvara opuštajuće i osvežavajuće trenutke.

Više informacija

3.990,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Pogodni za dom, kancelariju ili spa centar, naši aroma difuzeri vam omogućavaju da kreirate svoju oazu mira gde god da se nalazite. Istražite naš asortiman i pronađite savršen model koji odgovara vašem stilu i potrebama, dok uživate u kontinuiranom, nežnom oslobađanju prirodnih mirisa koji podstiču opuštanje, koncentraciju i dobro raspoloženje.

Povezivanje moderne tehnologije i prirodnih aroma nikada nije bilo jednostavnije i elegantnije. Pridružite nam se u svetu gde je svaki trenutak obogaćen senzacionalnim mirisima i gde je vaša dobrobit uvek na prvom mestu.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji