Smanjena cena! ULJE ZELENA KAFA HLADNO CEĐENO - COFFEE GREEN OIL COLD PRESSED Pogledaj veće

ULJE ZELENA KAFA HLADNO CEĐENO - COFFEE GREEN OIL COLD PRESSED


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Coffea Arabica Seed

Zemlja porekla Brazil

Poznato kao efikasno sredstvo za jačanje ćelija kože i kose. Daje visoku čvrstoću i sjaj.

Široka primena na staroj i oštećenoj koži, deluje kao efikasan protivupalni sastojak.

Bogat antioksidantima, fitosterolima i bogatim profilom masnih kiselina.

Više informacija

800,00 rsd sa PDV20%

1.000,00 rsd sa PDV20%

-20%

LAST MINUTE PONUDA
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Alekpharm Vam predstavlja ulje zelene kafe, hladno ceđeno. Bere se iz zelenih zrna kafe, a zatim hladno cedi za isporuku ovog duboko bogatog zelenog ulja. Divlje ubrano u Brazilu naše ulje od kafe postaje sve popularnije u kozmetičkim formulacijama zbog svojih stimulativnih sposobnosti. Poznato je da kofein u formulacijama, posebno na kosi, gradi ćelijske barijere i jača stvaranje ćelija dajući vam jaču i sjajniju kosu.

Visok nivo hromogene kiseline je super antioksidans, uključujući mnoštvo fitosterola i bogat profil masnih kiselina, koji pojačavaju zadržavanje vlage i brz prodor u kožu. Ulje se široko koristi za pomoć oštećenoj, naboranoj koži, jer pomaže uravnoteženju nivoa vlažnosti kože, pa se najbolje primenjuje direktno na kožu ili kosu, ali je podjednako efikasno i u odgovarajućoj formulaciji sa drugim prirodnim sastojcima.

1. DELOTVORNI RASPRŠIVAČ PROSTORIJE

Ulje kafe odiše okrepljujućom svežinom koja dodavanjem u raspršivač prostora naprosto širi pozitivnu energiju. Pored toga, ne smemo izostaviti podršku disajnim putevima od strane ovog ulja, koji ih čisti i prokrčuje.

2. BOL U MIŠIĆIMA

Ukoliko imate problem sa bolom u mišićima, upalu ili ste prosto premoreni, utrljajte ulje zelene kafe i osetićete olakšanje. Zbog svog antiinflamatornog dejstva, ovo ulje direktno utiče na upalu i smanjuje bol i neprijatnost.

3. NEGA KOŽE

Možda najveći benefit ovog ulja jeste široka primena na koži lica. Pored toga što se nalazi u raznim preparatima za negu lica, ulje zelene kafe se može koristiti i samostalno ukoliko:

  1. imate fleke prouzorkovanje sunčanjem;
  2. imate crne i natekle podočnjake;
  3. dehidrirana koža;
  4. zastoj u proizvodni kolagena.

Zvuči sjajno, zar ne? Samo jedno ulje, a toliko prednosti!

4. OSIP I ULJE ZELENE KAFE

Imate problem sa osipima koji zatežu Vašu kožu, svrbe Vas, uzrokuju perutanje kože i neprijatnost? Nanošenjem ulja zelene kafe hidriraćete kožu i ubrzati proces obnavljanja ćelije kože.

Iako Vas kafa asocira na hedonizam, omiljeni napitak ili nešto sasvim drugo, u ovom članku ćemo razmotriti neke od pozitivnih dejstava ovog ulja. Aktivne hemijske komponente ovog ulja donose razne benefite, a neki od njih su: poboljšanje kvaliteta kose i kože, podizanje raspoloženja, uklanjanje mrlja na koži, važna komponenta u parfemima, i još mnogo toga.

Ulje zelene kafe se dobija hladnim ceđenjem zelenog ploda zrna kafe. Ceđenje se dobija mehanički, iz hladne mašine za presovanje, nakon čega ulje stiče providno-zelenu boju. Zanimljivo je to što dobijeno ulje ne miriše na kafu već sadrži zelenskastu, svežu aromu.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji