Smanjena cena! ULJE ANDIROBA - ANDIROBA OIL COLD PRESSED Pogledaj veće

ULJE ANDIROBA - ANDIROBA OIL COLD PRESSED


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Carapa Guaianensis (Andiroba) Seed Oil

Više informacija

288,00 rsd sa PDV20%

360,00 rsd sa PDV20%

-20%

LAST MINUTE PONUDA
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Andiroba ulje predstavnik je dubokih šuma u brazilskom Amazonu. Drvo andiroba je jedno od najvećih u dubokim prašumama, dostižući čak 40m visine i pružajući orašaste plodove od kojih se izrađuje ulje. Poznato je po delotvorsnosti u nezi kože i zarastanju rana, ali i u slučajevima uklanjanja krpelja.


Ulje andirobe ima široko polje primene, a neki od benefita su manje poznati. Bilo kako bilo, ne možemo umanjiti značaj ovog sjajnog ulja na lečenje herpesa, groznica, nege lica, osipa, rana, čireva, ali i u slučajevima bola u mušićima i povredama zglobova.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji