POMEGRANATE SEED OIL - ULJE SEMENKI NARA HLADNO CEDJENO Pogledaj veće

ULJE SEMENKI NARA HLADNO CEĐENO - POMEGRANATE SEED OIL


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Lokalno korišćenje ulja semena nara može se primeniti za negu kose, kože, ali i kod masaža. Ono podstiče stvaranje kolagena, povećava elastičnost kože, umanjuje ožiljke i sprečava njihov nastanak, hidrira kožu obezbedjujući potrebnu vlagu, dok usled toga ne zapušava pore i ostavlja osećaj težine na koži.

Više informacija

1.490,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Nar je biljka koja vodi poreklo iz predela koji se protežu od Irana do severne Indije, odakle su ga Grci preneli u mediteranski deo, a Mavri odneli u Španiju gde je postao zaštitni nacionalni znak. ✅

Zbog velikog broja semenki koje sadrži plod, od davnina je bio poznat kao simbol plodnosti.
Ulje semenki nara predstavlja jedini prirodni izvor omega 5 masne kiseline (punicinske kiseline). ✅

Moćan je antioksidant, koji ima ključnu ulogu u usporavanju procesa starenja kože. Podmlađuje i regeneriše zrelu i suvu kožu, sprečava stvaranje bora, povoljno deluje kod nege kože grudi i ublažava štetni uticaj, usled preteranog izlaganja suncu. ✅

Ulje semenki nara dobija se procesom presovanja, i veoma je delotvorno za zdravlje čoveka, a pogotovo negu kose i kože. Nar se drugačije naziva i "voćem života" ili "moći prirode", a ovi nazivi nam upućuju na širok asortiman njegovih benefita, s obzirom da je smatran za voće nade, lepote, plodnosti, ambicije i večnog života.

Glavni komponente ulja semenki nara su: punicinska kiselina, oleinska kiselina, linolna kiselina, palmitinska kiselina, stearinska kiselina, fitosteroli i tokoferol (vitamin E).

Lokalno korišćenje ulja semena nara može se primeniti za negu kose, kože, ali i kod masaža. Ono podstiče stvaranje kolagena, povećava elastičnost kože, umanjuje ožiljke i sprečava njihov nastanak, hidrira kožu obezbedjujući potrebnu vlagu, dok usled toga ne zapušava pore i ostavlja osećaj težine na koži.

Pored toga, ovo sjajno ulje sadrži snažno antiinflamatorno dejstvo, zbog čega je zaduženo za smanjenje upalnih procesa na koži, poput oštećenja uzrokovanih sunčevim zracima, ali i olakšanje kod psorijaze i ekcema. Ono u ubrzava proces regeneracije kože i time ubrzava zarastanje rana. Sa druge strane, u slučaju lokalne primene ulja semenki nara za poboljšanje zdravlja kose- možemo očekivati hidrataciju suve kože i ispucalih krajeva, stimulaciju cirkulacije na koži glave, eliminaciju prljavštine i peruti, sprečavanje oštećenja folikula i povećavanje rasta jače i zdravije kose.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji