ULJE SEMENKI MARAKUJE RAFINISANO - PASSION SEED OIL REFINED Pogledaj veće

ULJE SEMENKI MARAKUJE RAFINISANO - PASSION SEED OIL REFINED


Novo

Zbog visokog nivoa antioksidanasa koje poseduje ulje marakuje u svom sastavu, ono štiti Vašu kožu od dejstva stresora i prljavštine i spoljašnje sredine. Pored toga, usled linolne kiseline koja se nalazi u sadržaju, ulje balansira prirodan nivo ulja na koži lica.

Više informacija

250,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Marakuja ili voće strasti je poreklom iz Južne Amerike. Komercijalno se gaji u tropskim i suptropskim područjima širom sveta. ✅

Plod može biti svetložut i raste do veličine grejpa, a postoji i tamno ljubičasta koja je manja od limuna, manje kisela i ima lepši ukus i miris. Svetložuta marakuja se najviše uzgaja u Ekvadoru, Brazilu i Peruu dok se ljubičasta marakuja uzgaja najviše u Indiji i Africi. Plod je prijatnog slatko kiselog ukusa. ✅

Ulje semenki marakuje je hidrantno ulje koje hrani, dubinski hidrira i omekšava kožu, čineći je glatkom. Umiruje nadraženu i upaljenu kožu i vraća joj elestičnost i mladalački izgled. ✅

1. PREVENCIJA AKNI

Zbog visokog nivoa antioksidanasa koje poseduje ulje marakuje u svom sastavu, ono štiti Vašu kožu od dejstva stresora i prljavštine i spoljašnje sredine. Pored toga, usled linolne kiseline koja se nalazi u sadržaju, ulje balansira prirodan nivo ulja na koži lica.

2. BEZ PRETERANOG MAŠĆENJA KOŽE

Sigurno ste navikli na pojedine preparate koji hidriraju kožu, ali za sobom ostavljaju debeo sloj masti i osećaj težine na Vašem licu. Kada smo kod ulja marakuje - to nije slučaj. Ono hidrira Vašu kožu, ostavlja masan film koji nije težak i napadan, već samo koži daje minimalan sjaj. Baš iz ovog razloga, ovo ulje možete i koristiti preko dana, bez rizika od 'presijavanja'.

3. ULJE MARAKUJE PROTIV STARENJA

S obzirom da ulje marakuje poseduje i vitamin A u svom sastavu, on nam pomaže da se pojave linije i bore na koži.

Ulje marakuje ima bezbroj pozitivnih strana po naše zdravlje, kožu i kosu zbog vitamica C, kiselina i masnih komponenti koje poseduje u svom sastavu.

Neka od njih su: smanjenje pojave akni, sprečavanje gubitka kose i povećanje kvaliteta iste, sprečavanje starenja, povećanja hidratacija kože i mnoge druge prednosti.

Ulje marakuje koje se ponekad naziva i 'Passiflora edulis seed oil' je ulje koje se dobija ekstrakcijom semena marakuje. Potiče iz Brazila, žute je boje, a odlikuje ga opojan voćni miris koji je čest sastojak u kozmetičkim proizvodima, a pogotovo kupkama i losionima za telo.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji