ULJE BRUSNICE HLADNO CEDJENO - CRANBERRY OIL COLD PRESSED Pogledaj veće

ULJE BRUSNICE HLADNO CEĐENO - CRANBERRY OIL COLD PRESSED


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Brusnica spada u bobičasto voće iz porodice Ericaceae. Vodi poreklo iz Severne Amerike, gde je jedno od tri vrste severnoameričkih domaćih voćki. Brusnicu su prvi koristili Američki Indijanci i to kao hranu, za bojenje tkanine i za lečenje, a posle i Amerikanci. Osim u Severnoj Americi, neke vrste brusnice rastu i u Aziji, čak i u nekim delovima Evrope.

Više informacija

1.000,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Brusnica spada u bobičasto voće iz porodice Ericaceae. Vodi poreklo iz Severne Amerike, gde je jedno od tri vrste severnoameričkih domaćih voćki. Brusnicu su prvi koristili Američki Indijanci i to kao hranu, za bojenje tkanine i za lečenje, a posle i Amerikanci. Osim u Severnoj Americi, neke vrste brusnice rastu i u Aziji, čak i u nekim delovima Evrope. ✅

Ulje brusnice ima odlično izbalansiran sadržaj omega-3, 6 i 9 masnih kiselina, bogato je vitaminom A, tokoferolima, fitosterolima, fosfolipidima. ✅

Namenjeno je svim tipovima kože. Umiruje oštećenu i osetljivu kožu, hrani, hidrira i regeneriše je, delotvorno je kod tretiranja kože posle sunčanja, od opekotina i drugih povreda, štiti kožu od UV-zraka, uticaja vetra i hladnoće i odličan je anti-age saveznik (umanjuje bore). ✅

Koristi se za tretiranje farbane, beživotne, oštećene, suve, iritirane kose, kao i temena. ✅

1. VEĆA ELASTIČNOST KOŽE

Ulje brusnice može se pohvaliti mnogobrojnim vitaminima u svom sastavu, a neki od njih su vitamin A, C, E i K, kao i mnogobrojne masne kiseline koje podstiču stvaranje kolagena, jačaju kožnu barijeru i kožu čine sjajnijom.

2. STARAČKE PEGE I PIGMENTACIJE

Pripremate se za more, a jedino što Vas muči jeste šta ćete raditi kada se posle sunčanja pojave one dosadne fleke i pigmentacije koje se razlikuju od ostatka kože, a tako teško se povlače. Ulje brusnice može Vas zaštiti od sunčevih faktora što je zapravo prvi i osnovni krivac za nastanak pega i pigmentacija. Masne kiseline i SPF faktor utiču na stvaranje melatonina, što sprečava nastanak pega.

3. HIDRATACIJA KOŽE

Naravno, muka koju muči većina žena, ali i muškaraca jeste suva koža. Bilo da je to posledica toga što niste pronašli adekvatne preparate, ili prosto nemate naviku da ih koristite - morate biti svesni njihovog značaja. Mi Vam toplo preporučujemo ulje brusnice, koje će zbog svih vitamina, masti i kiselina pružiti potrebnu vlagu Vašoj koži i zameniti bilo koji drogerijski proizvod za hidrataciju kože. Ukoliko pak imate proizvod koji verno koristite godinama, uvek možete dodati nekoliko kapi ulja brusnice u kremu i obogatiti svoju dnevnu rutinu.

4. UMIRIVANJE UPALJENE KOŽE

Bilo da imate alergijsku reakciju, suvu kožu, psorijazu ili ekcem - ulje brusnice sa bogatim sadržajem komponenata (omega-3 masne kiseline, benzoeva kiselina, vitamini) umiriće Vašu kožu, nahraniti je i pružiti joj potrebnu vlagu.

Ulje brusnice ima mnogobrojna blagotvorna dejstva po naše zdravlje, ali ono koje ostavlja bez teksta jeste nega kože lica, gde skoro koji god problem imali, ulje brusnice će pronaći idealno rešenje za Vas. Baš iz tog razloga, ovoga puta ćemo malo 'iskočiti' iz kalupa i dočarati Vam fantastična dejstva ovog ulja po kožu lica.

Ulje brusnice je biljno ulje koje se dobija presovanjem sitnih semenki istoimene biljke koja potiče iz Severne Amerike. Odlikuje ga tamno žuta boja i zanimljiv miris mešavine crvene jabuke, šumskog voća, pa čak i vanile.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji