Pequi Seed Oil Cold Pressed Pogledaj veće

Pequi Seed Oil Cold Pressed


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čudotvorno hladno ceđeno peki seme dolazi nam iz Amazona, koji se bere i proizvodi u brazilskom Amazonu. Njegov izvor je visoko i snažno drvo pod nazivom Cariocar Brasiliense. Ulje je tamno žute je boje i poseduje specifičnu slatkastu aromu.

Više informacija

500,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Čudotvorno hladno ceđeno peki seme dolazi nam iz Amazona, koji se bere i proizvodi u brazilskom Amazonu. Njegov izvor je visoko i snažno drvo pod nazivom Cariocar Brasiliense. Ulje je tamno žute je boje i poseduje specifičnu slatkastu aromu. Odlukuje ga pregršt benefita usled visokog sadržaja vitamina A i E. Poseduje snažno antioksidativno dejstvo, što ga čini odličnim kandidatom za upotrebu u različitim kozmetičkim proizvodima. Pored toga, on se može koristiti i samostalno, direktnim nanošenjem na kožu lica ili kosu.

Pomenuli smo snažno antioksidativno dejstvo i visok sadržaj vitamina A i E u peki ulju. A za koja stanja kose i kože je on pogodan? S obzirom da sadrži esencijalne masne kiseline, on dubinski jača kosu i kožu, a efikasno se pokazao i u slučajevima ispravljanja kovrdžave kose i zalečenju zanoktica. Njegova tekstura je lagana i brzo upijajuća, zbog čega ne ostavlja masan trag i osećaj težine na licu.

Ukoliko imate problema sa flekama, ožiljcima i dehidriranošću kože - peki ulje je idealan saveznik koji će se potruditi da reši sve Vaše muke, a za sobom će ostaviti bogat sjaj. Takođe, često se koristi za kožu zahvaćenu psorijazom ili ekcemom, gde je hidrira i trudi se da zategnutoj, upaljenoj i bolnoj koži pruži olakšanje i mekoću. Naravno, peki ulje nije zaobišlo kosu, pa je ovde učinkovit u zagladjivanju folikula dlake, povećanju sjaja kose, ali i gorepomenutom ispravljanju kovrdža.

1. PEKI ULJE U NEZI KOSE

Već smo pričali o fantastičnom sadržaju ovog ulja, ali hajde da razmotrimo na koja sve stanja kose on utiče:

• dubinski hrani suvu kosu, čineći je mekom, blistavom i jakom;
• oštećenoj i lomljivoj kosi pruža sjaj i olakšanje;
• izuzetno je blago ulje, zbog čega se može koristiti svakodnevno;
• formira zaštitnu barijeru za duže zadržavanje vlage;
• sprečava kosu da se kovrdža i ispravlja lokne.

NAPOMENA: Ulje možete dodati u šampon ili balzam koji inače koristite (nekoliko kapi), dok ga sa druge strane možete i koristiti samostalno, tako što ćete ga utrljavati u teme glave i duž cele kose pre pranja šamponom. Poželjno je da peki ulje ostavite nekoliko minuta na kosi pre ispiranja, kako bi se postigli što bolji efekti.


2. PEKI ULJE U NEZI KOŽE

• sprečava znake prevremenog starenja kože;
• dubinski je hidrira i daje koži potreban sjaj;
• utiče na brže zarastanje ožiljaka;
• nežno tretira kožu zahvaćenu ekcemom ili psorijazom;
• može se koristiti za masažu, prilikom čega ubrzava cirkulaciju, umiruje svojim prijatnom mirisom i opušta.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji