Novo TARRAGON ETARSKO ULJE Pogledaj veće

TARRAGON ETARSKO ULJE


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Botanički naziv estragona glasi Artemisia dracunculus, što u prevodu znači "mali zmaj". Nimalo čudno, s obzirom da njegov naziv u startu povezujemo sa tim. Razlog za takvo zvanje nije poznat, ali su poznati mnogo bitniji aspekti ove biljke, a to su njeni benefiti.

Više informacija

660,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Botanički naziv estragona glasi Artemisia dracunculus, što u prevodu znači "mali zmaj". Nimalo čudno, s obzirom da njegov naziv u startu povezujemo sa tim. Razlog za takvo zvanje nije poznat, ali su poznati mnogo bitniji aspekti ove biljke, a to su njeni benefiti. Od davnina je korišćena u medicini, ali i kao začin mnogim jelima. Ulje ove biljke dobija se parnom destilacijom njenih listova i cvetnih vrhova. Baš kao i sama biljka, ulje je bogato blagotvom dejstvima koje ćemo u nastavku predstaviti

Ovo sjajno ulje ima pregršt benefita kojima se može pohvaliti, pa hajde da pređemo na stvar:

1. SMANJUJE SIMPTOME ARTRITISA I REUME

S obzirom na to da je glavni problem kod ovih bolesti nepravilna cirkulacija krvi i limfe, kao i nakupljanje toksina - eterično ulje je tu da ubrza cirkulaciju i spreči probleme koje nose navedene bolesti. Takođe, podstiče detoksikaciju stimulišući mokrenje i izlučivanje, što pomaže u uklanjanju toksina.

2. UBRZAVA CIRKULACIJU

Pored delotvornosti u slučajevima artritisa i reume, ubrzavanje cirkulacije koje vrši ovo sjajno ulje pomaže u pravilnoj distribuciji hranljivih materija, kiseonika, hormona i enzima u celom telu. Ono ne dozvoljava da se toksini akumuliraju na određenim mestima u organizmu.

3. SPREČAVA LOŠE MIRISE

Svako od nas je nekad vodio bitku sa neprijatnim mirisima ispod pazuha, a proizvodi koje smo nalazili na policama često su umeli da situaciju naprave gorom. Esencijalno ulje estragona svojim začinskim mirisom utiče na ne samo neprijatne mirise, već i na smanjeno lučenje istih.