** AKCIJA ** *OBRADUJSEBE-30%-DO 14.02.
ETARSKO ULJE RAVENSARA Pogledaj veće

*OBRADUJSEBE-30%-DO 14.02. ETARSKO ULJE RAVENSARA


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Poznato i pod nazivom „madagaskarski oraščić“, ovo ulje koje je rođeno sa Madagaskara uzgaja se na zimzelenom drvetu koje raste u prašumi.To je zato što su listovi održivi izvor, a kora to nije. Ulje ima slatku, svežu i limunovu aromu i divno se meša sa drugim esencijalnim uljima. Uobičajeno se koristi u svetu farmacije i parfumerije zbog svoje arome i sposobnosti da umiruje mišiće, bolove.

360,00din sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Eterična ulja, utiču na poboljšanje zdravstvenog stanja na blag i prirodan način. Vaš pažljivo osmišljen proizvod možete obogatiti prirodnim eteričnim uljem. Isparavanja etarskih ulja i mirisno oplemenjivanje prostora idealno je za prečišćavanje vazduha (difuzeri i aroma lampe) i stvaranje harmonične i mirisne sredine. Aromaterapeutski efekat odnosno terapija putem mirisa naših 100% prirodnih etarskih (eteričnih) ulja je neprikosnovena! Inhalacije i udisanje lekovitih para, aromatične kupke, masažna ulja u kombinaciji sa 100% prirodnim etarskim uljima njihov efekat dovode do maksimuma. Mirisima do zdravlja!


Preuzimanje

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji