AkcijaPORUČIVANJEM NAJMANJE 7 ETARSKIH, MIRISNIH ILI PARFEMSKIH ULJA = BESPLATNA DOSTAVA!
PERUANSKI BALZAM Pogledaj veće

PERUANSKI BALZAM


Novo

Peruanski balzam ima široku upotrebu i može se koristiti na različite načine. Ukoliko ste primetili da Vam rane sporo zarastaju, preporučujemo direktno mazanje Peruanskog balzama. Takođe, za istu primenu se možete opredeliti ukoliko se opečete, imate modricu, dekubitalne rane, čireve na nogama, ali takođe i analni svrab, kao i hemoroide. Za upotrebu u kozmetici.

Više informacija

660,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Peruanski balzam nastaje sečenjem kore drveta Myroxylon balsamum, koje potiče iz Salvadora. Svoj naziv balsam dobija u vremenu kada je El Salvador bio deo Peruanske kolonije. Peruanski balsam prepoznaćemo po njegovoj lepljivoj teksturi i neodoljivoj mirisnoj kombinaciji vanile i cimeta.

Pored prijatnog mirisa koje krasi ovaj balsam, može se pohvaliti svojim antiseptičkim, antifugalnim i antiparazitarnim svojstvima. On je važan sastojak raznih parfema, dezodoransa, a takođe se koristi i u ishrani gde jelima daje aromu, ali i u medicini, kao važna komponenta nekih lekova.

Peruanski balzam ima široku upotrebu i može se koristiti na različite načine. Ukoliko ste primetili da Vam rane sporo zarastaju, preporučujemo direktno mazanje Peruanskog balzama. Takođe, za istu primenu se možete opredeliti ukoliko se opečete, imate modricu, dekubitalne rane, čireve na nogama, ali takođe i analni svrab, kao i hemoroide.

Takođe, ukoliko se susretnete sa šugom, Peruanski balzam ima efikasno dejstvo u sprečavaju rasta i razmnožavanja bakterija. Preporučuje se raspršivanje Peruanskog balzama po prostoriji ili kapanje balzama u posudu sa vrelom vodom i udisanje istog ukoliko imate respiratornih problema i teško dišete.

Iako postoje spekulacije da je Peruanski balzam učinkovit u borbi sa kancerom kada se koristi oralno, ne preporučuje se ovakav način primene balzama jer može biti štetan po bubrege. Negativna strana Peruanskog balzama je osetljivost kože na Sunčeve zrake nakog upotrebe duže od nedelju dana, pa se preporučuje SPF faktor, posebno kod ljudi svetle puti.

*Važno je naglasiti da je Peruanski balsam bogat raznim komponentama (čak njih 26), zbog čega je važno obratiti pažnju na potencijalne alergijske reakcije koje može izazvati u Vašem organizmu.

S obzirom na široku primenu i odlične rezultate koji se mogu postići njegovom upotrebom, predstavićemo Vam neke od poznatih saveta i recepata čiji je glavni sastojak Peruanski balzam.

1. OSVEŽIVAČ PROSTORA

Eterično ulje možete nakapati u svoj difuzer ili u sveću kako bi se opojni miris vanile širio prostorijom.

2. HRANLJIVA MEŠAVINA ULJA ZA TELO

Eterično ulje možemo spojiti sa osnovnim uljem po izboru, a možemo ga i nakapati u proizvod koji inače koristimo za hidrataciju tela.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji