ULJE SEMENKI GROŽĐA Pogledaj veće

ULJE SEMENKI GROŽĐA


Novo

Ulje semenki  grožđa sadrži najefikasnije materije iz grožđa. Ovaj dragoceni proizvod, bogat je masnim aminokiselinama i to pre svega esencijalnom, linoleinskom kiselinom, koju naš organizam ne može da proizvede, pa je neophodno nadoknaditi  je. Ulje semenki  grožđa, takođe je bogato, polifenolima, flavonoidima i proantocijanidinima.

Više informacija

250,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

SEMENKE GROŽĐA  ULJE

OPŠTE KARAKTERISTIKE:

Ulje semenki  grožđa sadrži najefikasnije materije iz grožđa. Ovaj dragoceni proizvod, bogat je masnim aminokiselinama i to pre svega esencijalnom, linoleinskom kiselinom, koju naš organizam ne može da prozvede, pa  je neophodno nadoknaditi  je. Ulje semenki  grožđa, takođe je bogato, polifenolima, flavonoidima i proantocijanidinima.

Zbog toga ovo ulje ima snažno antioksidativno dejstvo, koje je 20 puta jače od vitamina C i 50 puta od vitamina E. Njegov jedinstveni sadržaj, obezbeđuje  mu i antiinflamatorna, antibakterijska, pa čak i antialergijska svojstva. Koža ga brzo upija pa ne ostavlja mastan trag. Zbog toga je ovo hranljivo ulje obavezan sastojak ogromnog broja kozmetičkih proizvoda, pogotovo onih za lice i kosu.

DEJSTVO:

  • Koža

Zbog visokog sadržaja linoleinske kiseline koja sprečava gubitak vlage i reguliše lučenje masnoća, ovo ulje ima odlično hidridajuće svojstvo. Kao snažan antioksidans, usporava starenje kože i pojavu bora, a veoma je efikasno i borbi protiv ožiljaka i drugih oštećenja kože.

Svojim antibakterijskim i antiinflamatornim dejstvom, sprečava pojavu akni, bubuljica i smanjuje otoke. Posvetljuje kožu, pa je izuzetno bitno u borbi protiv tamnih kolutova ispod očiju. Odlično zateže kožu čineći je sjajnom i glatkom.

  • Kosa

Ulje semenki grožđa optimalizuje ljučenje sebuma, hidrira i hrani kožu glave i folikul dlake. Time podstiče rast kose, čineći je nežnijom i sjajnijom. Takođe neguje suve krajeve kose bolje od bilo kog hemijskog preparata.

UPOTREBA:

Ulje semenki grožđa je odlična baza za mnoge proizvode. Zbog toga je obavezan sastojak ogromnog broja kozmetičkih proizvoda, pogotovo onih za lice i kosu. Koristi se i u preparatima za sunčanje i u balzamima za usne. Zbog dobre moći upijanja, koristi se ili samostalno, ili kao nosaž etarskih ulja u proizvodima za masažu.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji