Smanjena cena!
** AKCIJA ** -5% NA SVE + BESPLATNA DOSTAVA > 5990 RSD *PROLEĆNA AKCIJA* -%
ULJE SEMENKI GROŽĐA Pogledaj veće

ULJE SEMENKI GROŽĐA


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Ulje semenki  grožđa sadrži najefikasnije materije iz grožđa. Ovaj dragoceni proizvod, bogat je masnim aminokiselinama i to pre svega esencijalnom, linoleinskom kiselinom, koju naš organizam ne može da proizvede, pa je neophodno nadoknaditi  je. Ulje semenki  grožđa, takođe je bogato, polifenolima, flavonoidima i proantocijanidinima.

Više informacija

142,50 rsd sa PDV20%

150,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

SEMENKE GROŽĐA  ULJE

OPŠTE KARAKTERISTIKE:

Ulje semenki  grožđa sadrži najefikasnije materije iz grožđa. Ovaj dragoceni proizvod, bogat je masnim aminokiselinama i to pre svega esencijalnom, linoleinskom kiselinom, koju naš organizam ne može da prozvede, pa  je neophodno nadoknaditi  je. Ulje semenki  grožđa, takođe je bogato, polifenolima, flavonoidima i proantocijanidinima.

Zbog toga ovo ulje ima snažno antioksidativno dejstvo, koje je 20 puta jače od vitamina C i 50 puta od vitamina E. Njegov jedinstveni sadržaj, obezbeđuje  mu i antiinflamatorna, antibakterijska, pa čak i antialergijska svojstva. Koža ga brzo upija pa ne ostavlja mastan trag. Zbog toga je ovo hranljivo ulje obavezan sastojak ogromnog broja kozmetičkih proizvoda, pogotovo onih za lice i kosu.

DEJSTVO:

  • Koža

Zbog visokog sadržaja linoleinske kiseline koja sprečava gubitak vlage i reguliše lučenje masnoća, ovo ulje ima odlično hidridajuće svojstvo. Kao snažan antioksidans, usporava starenje kože i pojavu bora, a veoma je efikasno i borbi protiv ožiljaka i drugih oštećenja kože.

Svojim antibakterijskim i antiinflamatornim dejstvom, sprečava pojavu akni, bubuljica i smanjuje otoke. Posvetljuje kožu, pa je izuzetno bitno u borbi protiv tamnih kolutova ispod očiju. Odlično zateže kožu čineći je sjajnom i glatkom.

  • Kosa

Ulje semenki grožđa optimalizuje ljučenje sebuma, hidrira i hrani kožu glave i folikul dlake. Time podstiče rast kose, čineći je nežnijom i sjajnijom. Takođe neguje suve krajeve kose bolje od bilo kog hemijskog preparata.

UPOTREBA:

Ulje semenki grožđa je odlična baza za mnoge proizvode. Zbog toga je obavezan sastojak ogromnog broja kozmetičkih proizvoda, pogotovo onih za lice i kosu. Koristi se i u preparatima za sunčanje i u balzamima za usne. Zbog dobre moći upijanja, koristi se ili samostalno, ili kao nosaž etarskih ulja u proizvodima za masažu.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji