ULJE MAKADAMIJE Pogledaj veće

ULJE MAKADAMIJE


Novo

Ulje makadamije se smatra jednim od najsavršenijih i najkompletnijih ulja, sa mnogostrukom primenom kako u zdravstvene tako i u kozmetičke svrhe. Zlatno-žute je boje i ima blagu orašastu aromu. Jedan od razloga zbog kojih je ulje makadamije posebno cenjeno u kozmetici, je činjenica da ovo ulje sadrži najviše nezasićenih masnih kiselina, u odnosu na sva ostala ulja - čak 80%.

Više informacija

250,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

MAKADAMIJA ULJE

OPŠTE KARAKTERISTIKE:

Ulje makadamije se smatra jednim od najsavršenijih i najkompletnijih ulja, sa mnogostrukom primenom kako u zdravstvene tako i u kozmetičke svrhe. Zlatno-žute je boje i ima blagu orašastu aromu. Jedan od razloga zbog kojih je ulje makadamije posebno cenjeno u kozmetici,  je činjenica da ovo ulje sadrži najviše nezasićenih masnih kiselina,  u odnosu na sva ostala ulja - čak 80%.

U njegov sastav ulaze takođe i vitamini A i E i supstanca skvalen. Jedna od osobina makadamija ulja je i da  podstiče sintezu vitamina D, tako da se ovo ulje može primenjivati i kao prirodna zaštita od štetnog UV zračenja. Kako sadrži visok nivo magnezijuma, ono  pozitivno utiče i na zdravlje kostiju, tkiva i ćelija.

DEJSTVO:

  • Koža: Ulje makadamije idealno je za negu zrele kože i smanjenje bora. Takođe, primenjuje se i za tretiranje osetljive i oštećene kože, npr. posle izlaganja suncu i solarijumu.Poznato je i  njegovo dejstvo u prevenciji nastajanja strija. Ovo ulje nije viskozno (poput maslinovog ulja),  već se brzo apsorbuje u kožu, ne ostavljajući masni sloj, pa je često sastavni deo mešavina koje se koriste u kozmetičke svrhe.
  • Kosa: Odlične rezultate, ulje makadamije pokazuje u nezi suve i ispucale kose kao i u nezi temena.  Zato je nezaobilazan sastojak šampona, pakovanja i maski za kosu. Apsorbuje se veoma brzo nakon nanošenja i ne masti kosu i kožu glave.Već posle prve primene možete dobiti rezultate - sjajnu, zdravu I svilenkastu kosu.Veoma je efikasno u  zaštiti pri peglanju i feniranju kose jer je štiti od isušivanja, a ne masti. Ulje makadamije sadrži priprodnu UV zaštitu, pa efikasno prečava štetan uticaj sunčevog zračenja na kosu, zaustavlja krzanje i pucanje krajeva. Takođe ono produžava vek trajanja boje kod farbane kose i sprečava da kosa izbledi.

UPOTREBA: U novije vreme, sve  više kozmetičkih preparat sadrži ovo savršeno ulje. Na bazi ulja makadamije, izrađuju se mnogobrojen kreme i losioni za negu kože lica i tela, kao i preparati za zaštitu i regeneraciju kose.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji