ULJE SEMENKI PARADAJZA USKORO **USKORO** Pogledaj veće

ULJE GODŽI BOBICA


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Ulje godži bobica dobija se hladnim ceđenjem semenki pod nazivom Licium barbarum koji potiču iz istoimene biljke. Ova sjajna biljka dolazi nam iz Tibeta, Kine i Mongolije, gde se smatra važnim delom tradicionalne medicine.

Više informacija

600,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Ulje godži bobica dobija se hladnim ceđenjem semenki pod nazivom Licium barbarum koji potiču iz istoimene biljke. Ova sjajna biljka dolazi nam iz Tibeta, Kine i Mongolije, gde se smatra važnim delom tradicionalne medicine. Kinezi su joj dali ime "vučija bobica" jer su je smatrali čudotvornom usled njenih zapanjujućih benefita koje pruža u nezi kože, ali i zbog toga što poštuju svoje verovanje da "onaj koji jede godži bobice živi duže nego onaj koji to ne čini". Smatra se da ulje godži bobica usporava starenje, pruža sjaj i blistavost koži, ali je i čuva od uticaja spoljašnje sredine.

Ulje godži bobica bogato je esencijalnim masnim kiselinama, a pogotovo Omega-6 linolnom kiselinom. Pored toga, ovo ulje bogato je i vitaminom E, A i beta karotenom. Po čemu je ulje godži bobica toliko posebno?

• štiti i obnavlja kožu stimulišući intracelularnu oksigenaciju i pomažući da se obnovi vitalna ravnoteža vode i masti u hidrolipoidnom filmu kože;

• odlikuje ga lagana tekstura, zbog čega za sobom ne ostavlja "težak" osećaj;

• predstavlja odlično sredstvo za "nežne" regije, poput okoloočne regije (podočnjaka i kapaka);

• ubrzava cirkulaciju u krvnim sudovima;

• dubinski hidrira kožu;

• ujednačava ton i uklanja hiperpigmentacije na koži.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji