RICINUSOVO ULJE Pogledaj veće

RICINUSOVO ULJE


Novo

Ricinus Communis Seed Oil

Ulje dobijeno iz ricunusovog semena bogato je ricinoleičnom kiselinom. To je veoma retka masna kiselina, koja se osim u ovom ulju nalazi i u nekim vrstama pečuraka. Ona ima dokazano antigljivično i antibakterijsko dejstvo. U sastav ricinusovog ulja ulazi još i vitamin E.

Više informacija

250,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

RICINUS ULJE

OPŠTE KARAKTERISTIKE:

Ulje dobijeno iz ricunusovog semena  bogato je ricinoleičnom kiselinom. To je veoma retka masna kiselina, koja se osim u ovom ulju nalazi i u nekim vrstama pečuraka. Ona ima dokazano antigljivično i antibakterijsko dejstvo. U sastav ricinusovog ulja ulaze još i vitamin E, poznati antioksidans, koji štiti kožu od štetnih uticaja slobodnih radikala. Masne kiseline: stearinska, linoleinska i dehidroksistearinska kiselina  koje su takođe u sastavu ovog ulja, štite i regenerišu kožu.

DEJSTVO:

  • Koža

Ricinus ulje je idealno je za negu suve kože. Osim što hidrira, ono stvara zaštitni film na površini kože, pa je čuva i od gubitka vlažnosti. Njegovo antibakterijsko dejstvo čini ga dobrim saveznikom u borbi protiv bubuljica. Odlično je i za skidanje šminke . Neguje zanoktice i ubrzava rast noktiju. Takođe je odlično i za negu i rast trepavica, koje postaju gušće, jače i sjajnije.

  • Kosa

Ricinusovo ulje se uglavnom koristi za jačanje kose, ali ujedno deluje i protiv gljivičnih i bakterijskih infekcija kože glave. To ga čini idealnim u borbi protiv peruti i opadanja kose. Redovna upotreba ricinusovog ulja, pomaže rastu gušće i jače dlake, pa kosa dobija zdraviji i lepši izgled.

UPOTREBA: Ricinusovo ulje se pre svega nalazi prizvodima za negu kose. Međutim, njegov specifičan sastav obezbedio mu je primenu i u preparatima za negu kože, trepavica, obrva i noktiju.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji