NIM ULJE HLADNO CEĐENO - NEEM OIL COLD PRESSED Pogledaj veće

NIM ULJE HLADNO CEĐENO - NEEM OIL COLD PRESSED


Novo

Ulje Neem, poznato i kao ulje Margosa, jeste biljno ulje koje se dobija iz plodova i semena zimzelenog drveta pod nazivom Azadirachta indica, koje potiče sa Indijskog potkontinenta, a zbog svoje široke primere je rasprostranjeno i po drugim državama koje poseduju tropsku klimu. Ulje Neem čest je sastojak mnogih lekova.

Više informacija

790,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Neem ili Azadirachta indica je zimzeleno drvo poreklom iz Burme i Indije, a rasprostranjeno je u celom tropsko i suptropskom području. Posebno je zbog svog specifičnog staništa, polupustinjskog ekološki čistog područja. Delovi ove biljke koji se vekovima koriste u tradicionalnim ayurvedskim receptima su: kora, list i plod. ✅

U tradicionalnoj indijskoj medicini se lišće i ulje neema već hiljadama godina koristi za lepši ten, umesto sapuna i šampona za kosu, za negu i hidrataciju kože, za tretiranje bora i tretiranje noktiju i zanoktica. ✅

Neem ulje ima jak i težak miris, koji podseća na sumpor i beli luk. Poseduje antivirusna, antibakterijska i antigljivična svojstva, zbog čega se koristi za kožu sklonu aknama, gljivicama, čirevima, psorijazi. ✅

U kombinaciji sa kokosovim i susamovim ulje, postaje odličan preparat protiv peruti, vašaka, svraba i suvog temena glave. Efikasno je kod sprečavanja infekcija kod ujeda insekata. ✅

Ovim uljem se tretiraju gljivice na noktima, pucanje i ljuštenje noktiju. ✅

Namenjeno je i masnoj i suvoj koži, hidrira kožu, vraćajući joj vlažnost i elastičnost, čisti toksine iz pora, čime sprečava širenje akni i bubuljica. ✅

Ulje Neem, poznato i kao ulje Margosa, jeste biljno ulje koje se dobija iz plodova i semena zimzelenog drveta pod nazivom Azadirachta indica, koje potiče sa indijskog potkontinenta, a zbog svoje široke primere je rasprostranjeno i po drugim državama koje poseduju tropsku klimu. Ulje Neem čest je sastojak mnogih lekova, a za njegov list se smatra da je najsloženiji na svetu, što govori i činjenica da je stablo Neema bogato sa 130 različitih biološki aktivnih jedinjenja.

Ulje Neem ima razna lekovita svojstva i vekovima unazad se koristi širom sveta. Neke od prednosti ovog ulja su protivupalno dejstvo, rešavanje gljivica i usporavanje procesa starenja, kao i vraćanje svežine i zdrave boje našoj koži.

1. NEGA KOŽE

Gotovo svi se susrećemo sa problemima sa kožom. Bilo da su to akne, flekice, dehidriranost ili izrazito masna koža, ovakve situacije nas nerviraju i ponekad utiču na naše samopouzdanje. Ulje Neema nam veoma može pomoći kod ovakvih problema i ispiranje kože rastvorom sa njegovim prisustvom našoj koži vratiće sjaj.

2. PILING NA BAZI ULJA NEEMA

Ukoliko ste ljubitelj pilinga i scrubova za kožu, ovo ulje može doprineti efektu čiste i negovane kože, koje će ujedno biti očišćena od svih bakterija. Potrebno je da u piling dodate nekoliko kapi ulja Neema, utrljate u kožu sačekate pet minuta. Spremite se za mekanu i negovanu kožu!

3. CRVENILO OD SUNCA

Ukoliko imate osetljivu kožu i skloni ste da brzo "izgorite" na suncu, Neem pruža sjajnu potporu u nezi kože tokom letnjih dana. Zbog svog antiinflamatornog dejstva, krema u koji dodajete ulje Neema će prodreti u samu dubinu Vaše kože i redovnom upotrebom će pripremiti kožu za naredne sunčeve uticaje kojima ste izloženi.

4. NEEM ZA NEGU I BRŽI RAST KOSE

S obzirom da je ulje Neema bogato antiinflamornim, antigljivičnim i antioksidativnim svojstvima, može ubrzati cirkulaciju na našoj glavi, čime će podstaći rast kose. Osim toga, ovo ulje može biti sjajno u borbi protiv peruti.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji